Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися у Камені-Каширському

21 Серпня 2021, 10:00
Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися на Камінь-Каширщині 1491
Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися на Камінь-Каширщині

У Камінь-Каширській райдержадміністрації у четвер, 19 серпня, провели навчання щодо гасіння лісових пожеж. 

Про це інформує Волинського ОУЛМГ.

Відбувалися тренування під керівництвом заступника начальника ГУ ДСНС області полковника служби цивільного захисту Віктора Милостивого, першого заступника начальника Волинського ОУЛМГ Руслана Войцеховського.

Участь у командно-штабному тренуванні взяли керівники районного управління ГУ ДСНС області, лісомисливських господарств, об’єктів природно-заповідного фонду та спеціалізованих служб району. Долучилася голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Навчання складалися із двох частин – теоретичної і практичної. Під час теоретичних навчань відпрацьовювали дії органів управління та сил у випадку загрози поширення лісових пожеж на населені пункти, оповіщення та евакуація населення, визначення функції центральних і місцевих органів влади щодо захисту екосистем від пожеж.

У практичній частині провели огляд приміщення лісопожежної станції, зокрема пожежного депо, пункту скупчення протипожежного інвентарю, ознайомлення з роботою відеонагляду за лісовими масивами у районі.

Камінь-Каширський район є одним із найбільш лісистих в області та у західному регіоні нашої держави. Подібні навчання тут є особливо важливими.  Вони необхідні для удосконалення знань керівної ланки та дій особового складу залучених до навчань структур під час гасіння пожеж в екосистемах.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром