У Камені-Каширському відкрили Центр надання адміністративних послуг

25 Серпня 2021, 16:55
У Камені-Каширському відкрили Центр надання адміністративних послуг 4995
У Камені-Каширському відкрили Центр надання адміністративних послуг

Відтепер мешканці громади мають можливість отримати близько двох сотень адміністративних послуг у сучасному приміщенні, облаштованому за форматом «open space», тобто прозорого офісу. 

Про це інформує пресслужба РДА.

Комфортні умови праці, новітнє інформаційно-технологічне устаткування та системи комунікації, підготовлені фахівці, які нещодавно завершили професійну програму з підвищення кваліфікації, – усе створене для якісного надання послуг, максимально наближених до громадян. 

Тут передбачені зручності для всіх груп населення, зокрема, людей з інвалідністю. Окрім цього, Центр оснащений затишним куточком для найменших відвідувачів.

На офіційне відкриття ЦНАП, що відбулося сьогодні, 25 серпня 2021 року, прибули експерти з адміністративних послуг Роман Матвійчук і Станіслав Ющик, а також народна депутатка України Ірина Констанкевич.

В урочистому заході взяла участь й місцева влада – голова райдержадміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Віктор Пась.

«Нині визначна подія не лише для громади, а й для всього нашого району. Реалізувати цей масштабний проєкт було непросто, однак завдяки співпраці з фахівцями Програми «U-LEAD з Європою» та розумінню керівництва міської ради, нам спільно це вдалося», – зазначила очільниця виконавчої гілки влади краю Ольга Ващук.

Своєю чергою експерт з адміністративних послуг Роман Матвійчук наголосив:

«ЦНАП – це для людей і про людей. Відтак, надавачі послуг мають дбати про якість, комфорт, зручність, відстежувати задоволеність тими послугами, які надаються. Я маю велику надію, що мешканці відчують різницю в сервісі як в цьому Центрі, так і на відділених робочих місцях. Тож бажаю якісних, зручних і доступних послуг».

Проєкт вдалося зреалізувати шляхом реконструкції старого приміщення готелю «Турія» в рамках впровадження 4-ї фази з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою». Саме завдяки підтримці останньої Центр отримав спеціалізоване програмне забезпечення та меблі на суму 1 млн грн.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 3,6 млн грн, з них 2,6 млн грн – кошти місцевого бюджету, а ще 1 млн грн залучено із соцеконому.

Слід зазначити, що в ЦНАП функціонуватиме 17 робочих місць, а окрім того – ще 5 віддалених у населених пунктах Раків Ліс, Грудки, Видерта, Ворокомле, Гута-Боровенська. Реєстрація бізнесу та нерухомості, послуги соціального характеру – з-поміж основних, котрі надаватимуть через Центр. До слова, для зручності відвідувачів діє електронна черга.

Адреса Центру надання адміністративних послуг: м. Камінь-Каширський, вул. Ковельська, 16.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром