У Сошичненській громаді перевірили 17 пилорам

27 Серпня 2021, 16:00
У Камінь-Каширському районі перевірили 17 пилорам 1873
У Камінь-Каширському районі перевірили 17 пилорам

У Камінь-Каширському районі перевірили 17 пилорам. Комісія з обстеження, легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини й надалі щотижня здійснює рейдові перевірки населених пунктів.

Про це інформує пресслужба РДА.

У ході моніторингу засобів масової інформації були виявлені неодноразові повідомлення, зокрема відеоформату, в яких йдеться про порушення у сфері лісопереробки в селі Стобихівка, зокрема одним із місцевих підприємців. Відповідні повідомлення попередньо надійшли й до Камінь-Каширського районного відділу поліції.

Аби перевірити правдивість даних, про які йдеться у матеріалах, голова райдержадміністрації Ольга Ващук скликала позачергову комісію з обстеження, легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини.

Відтак, за результатами засідання робоча група у складі працівників поліції, податківців, представників Камінь-Каширської філії «Волиньобленерго» провела відпрацювання населених пунктів Сошичненської територіальної громади щодо питань лісопереробної галузі. Зокрема, обстежено 17 стрічкових пилорам, розміщених на теренах Стобихівки. З їхніми власниками проведена роз’яснювальна робота з приводу усунення виявлених недоліків.

Окрім того, детально перевірено місцевого підприємця, який фігурує у матеріалах, опублікованих у ЗМІ. За отриманою інформацією, його основним видом діяльності є лісопильне та стругальне виробництво, про що свідчить наявність усіх відповідних дозвільних документів, у тому числі на лісопродукцію, котра знаходиться на підприємстві. 

Слід зауважити, що останнє є найбільшим платником податків у Сошичненській громаді.

Враховуючи зазначене вище, ознаки кримінального та адміністративного правопорушень – відсутні, а відомості, зазначені у повідомленні – безпідставні, позаяк не містять фактичних даних. До такого висновку дійшли члени комісії.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром