У Камені-Каширському відбувся захід «Літні зустрічі в музеї»

28 Серпня 2021, 14:00
Захід у Камені-Каширському 1497
Захід у Камені-Каширському

У четвер, 19 серпня у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбувся, започаткований минулого року літературно-просвітницький проєкт «Літні зустрічі в музеї».

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

На зустріч зібралися герої історичної фотографії, краєзнавці, любителі минувшини та зацікавлені мешканці міста. У музеї пахне історією, спогадами та щирістю.

Спочатку згадали тернистий шлях нашої держави до величного дня – відновлення Незалежності України, основні здобутки українського державотворення ХХ початку ХХІ століття. 

Потім перейшли до обговорення світлини, де зображена урочиста хода у нашому місті з нагоди освячення і підняття Прапора у Камені-Каширському на початку вересня 1991 року. 

Серед присутніх на фото – Василь Бондар з сином Андрієм, Сергій Мельничук з донькою Тетяною, Борис Заблоцький з первістком Сергієм, Віктор Заїка, Дмитро Сидорчук, Ростислав Кухтей, Роман Шпарик, Іван Мисік, Іван Бельський. Дехто, з учасників дійства, на жаль, уже пішов у засвіти.

На завершення директорка музею Наталія Пась привітала всіх присутніх з прийдешнім Днем Незалежності, а вихованиця дитячої школи мистецтв Камінь-Каширської міської ради Катерина Карпік подарувала вокальну композицію «Моя Україна».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024