У Камені-Каширському відбувся фестиваль з міні-футболу серед ветеранів 35+

31 Серпня 2021, 09:00
Камені-Каширському відбувся Фестиваль з міні-футболу «Кубок Каменя» серед ветеранів 35 років і старші 1632
Камені-Каширському відбувся Фестиваль з міні-футболу «Кубок Каменя» серед ветеранів 35 років і старші

У неділю, 22-го серпня, в Камені-Каширському відбувся Фестиваль з міні-футболу «Кубок Каменя» серед ветеранів 35 років і старші, присвячений 30-тій річниці Незалежності України та з нагоди 825-ї річниці з дня заснування міста.

Про це інформує Сергій Панасюк на сторінці у фейсбук. 

В святі футболу взяли участь 5 команд з Волині і 1 команда з Рівненщини.

В двох підгрупах в першому етапі команди: 

ФК «Ветеран-Лучеськ», ФК «Волошки- Ковель», ФК «Прип’ять-Любешів» та ФК «Володимир», ФК «Єврошпон-Смига» й ФК «Ветеран-Камінь» виборювали путівки до фінальних поєдинків.

В очній зустрічі за V - VІ місце перемогу над футболістами ФК «Ветеран-Лучеськ» з рахунком 2:1 здобули гості з Рівенської області ФК «Єврошпон-Смига». За ІІІ-VІ місця зустрічались ветерани ФК «Волошки-Ковель» та ФК «Прип‘ять-Любешів», де впевнену перемогу з рахунком 6:1 здобули ковельчани.

А от за головний трофей змагань - «КУБОК КАМЕНЯ» в протистоянні господарів ФК «Ветеран-Камінь» та ФК «Володимир» основний час не виявив сильнішого, рахунок 1:1. 

В напруженій серії пенальті футбольна, її величність Фортуна, була на боці гостей, ветеранів шкіряного м‘яча з княжого міста Володимир-Волинський.

Виснажені, але з невичерпним запасом позитивних вражень та енергії всі команди були відзначені грамотами за відповіднозайняті місця. Команди, що посіли ІІ та ІІІ місця отримали кубки відповідних ступенів, а команда-переможець омріяну головну нагороду - «КУБОК-КАМЕНЯ».

Учасники ж команд- призерів отримали особисті дипломи та медалі відповідних ґатунків.

В кожній з команд, що брали участь в футбольному Фестивалі, були визначені кращі гравці, котрі були нагороджені індивідуальними грамотами та статуетками від організаторів змагань. Ними виявились:

Крім того, кожна команда була нагороджена цінними подарунками від головного спонсора Фестивалю - регіонального відділення «Нова Пошта» в Камені-Каширському. Подарунки представникам команд вручав директор відділення - Сергій Пилипчук.

По завершенню футбольних баталій щирі слова вдячності та поваги, побажаннями спортивного довголіття та з вітаннями, що до прийдешніх свят, учасників вітав Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась, заступник голови Федерації Футболу Волині - Василь Кохановський та директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» - Сергій Панасюк.

Після нагородження всіх учасників команд організатори частували в урочищі «Озюрко» гарячим пловом, свіжозвареною ухою та поліськими смаколиками.

З радісними відчуттями футболісти прощались до нових дружніх зустрічей на зеленому газоні.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром