У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада з керівниками міської ради, підприємств та установ громади

07 Вересня 2021, 14:00
У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада з керівниками міської ради, підприємств та установ громади 1786
У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада з керівниками міської ради, підприємств та установ громади

У понеділок, 06 вересня міський голова Віктор Пась провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, підприємств та установ громади. 

Про це інформує пресслужба Камінь-Каширської міської громади.

Директор  КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Ігор Соловей проінформував про погіршення епідемічної ситуації в громаді і збільшення кількості хворих на COVID-19. 

Відтак, у період з 30 серпня по 03 вересня 2021 року було виявлено 50 нових випадків коронавірусу.

Вакцинальна кампанія проти недуги продовжується. Аби вберегтися від коронавірусної хвороби жителі громади активно щеплюються, обираючи різні вакцини.

За минулий тиждень використали 131 дозу CoronaVac, 696 осіб обрали для щеплення вакцину Comirnaty від Pfizer-BioNTech, 60 – AstraZeneca, 88 – «Moderna».

Заступник Управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна-начальник відділу капітального будівництва Валентин Андросюк повідомив, що проведені тендери на грейдерування проїжджих частин, впорядкування сміттєзвалищ, поточний середній ремонт тротуару по вулиці Шкільній у Камені-Каширському, капітальний ремонт частини вулиці Перше Травня у місті. Залишилося підписати договори з переможцями і після завершення усієї процедури розпочнуться зазначені роботи.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024