Наразі немає підстав розпочинати опалювальний сезон, – голова РДА

09 Жовтня 2017, 13:20
2063

Про готовність навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період звітував начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась під час сьогоднішньої апаратної наради в голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Варто зауважити, що кошти першочергово спрямовувались на проведення ремонтів будівель, енергетичного обладнання, котельного господарства, зовнішніх інженерних мереж, накопичення запасів палива. Здійснені якісні ремонти навчальних класів, кабінетів, спортивних та актових залів, підсобних приміщень. Проведена профілактична очистка водонапірних башт та водогінних мереж, – наголосив Віктор Іванович.

У ході обговорення піднімалося питання щодо початку опалювального сезону в районі.

– З огляду на температурні режими, наразі немає підстав розпочинати опалювальний сезон. Однак, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура становитиме нижче +8 °С – це означатиме старт опалювального сезону, – зауважив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

Коментарі
09 Жовтня 2017, 22:36
Що воно доповідае,почитайте в газеті "Полісся"статтюМіняй трубу, бо всім труба! там все написано про роботягу-пася,який все знае,тільки нічого не робить
10 Жовтня 2017, 12:53
А у нас в школі чомусь і досі пролеми з водою. Дітям немає де рук помити,вимочити мочалку,туалети також не працюють. А ще хотілося б за ремонт сказати.Цікаво,скільки спрямовано коштів на ремонт класів в с.Добре.Ми батьки кожного року здаємо по 100грн на краску,а цього року в деяких класах був повністю зроблений ремонт за кошти батьків.І ніхто цього на нарадах не згадує,не дякує батькам,що фінансують школу.
10 Жовтня 2017, 14:36
От цікаво, Дунайчук дружині показав цей папірець, на її прохання включити опалення в квартирі.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39