До Всесвітнього дня прибирання у Камені-Каширському відбудеться толока

17 Вересня 2021, 09:00
Всесвітній день прибирання 1966
Всесвітній день прибирання

До Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» у Камені-Каширському відбудеться толока.

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 50 мільйонів активістів у 180 країнах, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад.

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерств, відомств, організацій, установ проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», яка запланована на 18 вересня 2021 року о 10:00. Акції прибирання по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень. 

Долучитися до акції можна як волонтер, координатор, учасник та партнер. Більше деталей на сайті letsdoitukraine.org.

У рамках всеукраїнської акції у Камені-Каширському, 18 вересня 2021 року, напередодні Дня міста відбудеться толока у парку. Також планується прибрати територію вздовж річки Цир. Усі бажаючі жителі міста можуть приєднатися.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024