У Камінь-Каширському ВПУ відбувся інтерактивний урок «День з поліцейським та рятівником»

17 Вересня 2021, 11:50
Відбувся інтерактивний урок з правил безпечної поведінки «День з поліцейським та рятувальником» 1742
Відбувся інтерактивний урок з правил безпечної поведінки «День з поліцейським та рятувальником»

У четвер, 16 вересня, у Камінь-Каширському вищому професійному училищі відбувся інтерактивний урок з правил безпечної поведінки «День з поліцейським та рятувальником».

Про це інформує Камінь-Каширське вище професійне училище.

Старший інспектор ювенальної превенції капітан поліції Вадим Зубач провів профілактичну бесіду на теми «Правила дорожнього руху», «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх». А також працівниками поліції було ознайомлено учнів із спеціальними засобами, які використовують поліцейські під час несення служби. 

Співробітники ДСНС продемонстрували можливості техніки та спорядження, з яким працюють, а також детально розповіли про свою професію.

Під час спілкування з учнями рятувальники навчали присутніх правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності людини, наголошували на неухильному їх дотриманні. Також, розповіли як діяти у разі виникнення надзвичайної події. Підлітки ставили питання, на які змогли отримати повну та вичерпну відповідь від вогнеборців.

Аби діти мали більш широке уявлення про роботу пожежно-рятувальної служби, присутнім продемонстрували та розповіли про призначення спеціальної аварійно-рятувальної машини, бойового одягу та спорядження, пожежно-технічного обладнання, яке використовується при ліквідації різних надзвичайних подій, дорожньо-транспортних пригод тощо.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024