«Честь. Незламність. Мужність»: у Камінь-Каширському будинку культури відкрили фотовиставку

13 Жовтня 2017, 14:43
2339

Скориставшись позитивним досвідом відділу інформаційної політики облдержадміністрації, який організував фотопроект «Герої – серед нас!», присвячений волинянам, котрі захищають Україну, у районі відкрили фотовиставку «Честь. Незламність. Мужність». Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 13 жовтня, у районному будинку культури.

Майже два десятки портретів воїнів АТО, що проживають на Камінь-Каширщині, були представлені широкому загалу, позаяк даний захід зібрав чимало людей, – повідомляють у прес-службі РДА.

Серед присутніх – керівництво району, військовослужбовці, волонтери, представники громадських організацій, батьки та рідні учасників АТО, громадськість, ЗМІ.

Варто зауважити, що ініціатором створення цього проекту був голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук. Тому він по праву й відкрив фотовиставку.

– Пишаюся тим, що спільно з міським, сільськими головами, сектором з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації, відділом культури райдержадміністрації вдалося втілити в життя такий хороший задум, – зазначив Валерій Савович. – На світлинах цієї виставки – обличчя наших краян, мужніх патріотів, захисників України. Вони щодня пишуть героїчні сторінки вітчизняної історії. Дозвольте щиро подякувати Вам, дорогі воїни, за те, що бездоганно виконуєте свій обов’язок перед Батьківщиною. Слава Вам і хвала!

За рішенням керівника виконавчої гілки влади в районі фотовиставка «Честь. Незламність. Мужність» відвідає кожен заклад освіти та культури району.

– Ми повинні знати своїх Героїв і на їхніх подвигах виховувати підростаюче покоління, адже від цього, в першу чергу, залежить авторитет українського воїнства. Кількість портретів, що включені у виставку, не є фіксованою. Ми будемо поповнювати її новими обличчями, – наголосив Валерій Дунайчук.

На представлених портретах – Василь Гупалик із села Пнівне, який спільно з побратимами знищив 12 одиниць ворожої техніки (згідно з Указом Президента України нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня), Валерій Калапуц – житель села Добре на фронт пішов одразу з Майдану, Валентин Мельник із Каменя-Каширського сьогодні активно займається волонтерською діяльністю, є заступником голови ради правління громадської організації «Побратим», Катерина Приходько з Тоболів, яка в зоні АТО надає медичну допомогу бійцям, та інші наші захисники.

Коментарі
14 Жовтня 2017, 00:14
Тож де герої серед Нас?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024