У Камінь-Каширському районі розпочали перевірку з питань цивільного захисту

21 Вересня 2021, 17:12
У Камінь-Каширскому районі розпочали перевірку з питань цивільного захисту 1311
У Камінь-Каширскому районі розпочали перевірку з питань цивільного захисту

На Камінь-Каширщині розпочала роботу комісія ДСНС України з контрольної перевірки діяльності у сфері цивільного захисту

Про це інформує пресслужба РДА.

З 20 по 24 вересня в Камінь-Каширському районі Головне управління ДСНС у Волинській області проводитиме комплексну перевірку з виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту та з питань готовності Камінь-Каширської районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

Перша організаційна нарада відбулася 20 вересня, у стінах райдержадміністрації.  Під час наради заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС у Волинській області Олег Билиця представив членів комісії, порядок денний і план роботи впродовж тижня.

Разом з тим, Олег Мефодійович наголосив, що окрім пріоритетних завдань, метою перевірки є надання методологічної допомоги. Відтак, члени комісії працюватимуть з керівниками профільних відділів райдержадміністрації та представниками територіальних громад району, котрі закріплені за відповідною ланкою роботи.

Очільниця виконавчої гілки влади краю Ольга Ващук запевнила, що районна державна адміністрація сприятиме у проведенні перевірки та націлена на ефективну співпрацю.

До слова, перевірку проводять згідно з Регіональним планом основних заходів цивільного захисту на 2021 рік, а також враховуючи зміни в законодавстві, в структурі органів місцевого самоврядування та адміністративно-територіальному устрої.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024