До Дня захисника України у Камені-Каширському відбувся велопробіг

14 Жовтня 2017, 15:50
3229 Джерело: kamadm.gov.ua

Сьогодні, 14 жовтня, відбувся патріотичний велопробіг з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 75-ї річниці створення УПА.

Окрім громадських активістів, жителів міста, представників молодого покоління, в цьому заході також взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Організаторами спортивного дійства виступили відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації та центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Після вітальних слів директора центру «Спорт для всіх» Сергія Панасюка три десятки учасників старували з площі перед адмінбудівлею, проїхали вулицями міста, після чого вирушили до озера Озюрко. На берегах водойми спортсменів-велолюбителів чекали солодкі частування. Затим колона дружно повернулася в місто.

Загалом протяжність маршруту, який подолали учасники велопробігу, склала 18 кілометрів.

– Подібні спортивні дійства вже стали традиційними на теренах нашого району, – по завершенню заїзду ділиться враженнями Валерій Дунайчук. – Минулого року в День захисника України відбувся легкоатлетичний марафон, а цьогоріч з нагоди Дня Європи – патріотичний велопробіг. Сьогодні ж, коли ми знову сіли на велосипеди, я вкотре пересвідчився, що такі поїздки заряджають позитивною енергією. Адже, їдучи в колоні, ти єднаєшся з близькими по духу людьми, з природою. Я щиро вдячний всім, хто долучився до організації та взяв участь у веломарафоні. Переконаний, що такі заходи, в першу чергу, популяризують здоровий спосіб життя та є запорукою національно-патріотичного виховання молоді.

 

2
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

2
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

1
kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

 

 

Коментарі
14 Жовтня 2017, 20:22
Не погано разом з тим, що солодким частуванням почастувалися очевидно ще й Мер міста та інші особи які до міста поверталися зі своєю кавалькадою автомобілів. Ото ж не пропустимо солодке частування, а тим більше коли це все даром ))))).
14 Жовтня 2017, 20:40
Жалко, що не можу бути тепер в Камені. Але, дякуючи сайту, бачу золоту осінь на малій батьківщині.
14 Жовтня 2017, 23:05
ЦЯ ЖАЛКА КУЧА ЛЮДЕЙ 30 ЧОЛОВІК.....
14 Жовтня 2017, 23:53
Жалко вас, ви взагалі один...
15 Жовтня 2017, 01:59
Мери окремих європейських міст їздять на роботу велосипедом, оскільки вони присв'ятили себе громаді. Ну а у нашому випадку чиновники присв'ятили поїздку ровером за межі міста цілій низці подій та дат. І те добре, бо донедавна ні Покрова, ні Козацтво, тим паче УПА такої публічної честі не мали. Лісапєтний взвод все ж краще, аніж академічно-застільні "святкування" з нудними і не живими промовами чужих цим подіям людей...
15 Жовтня 2017, 13:52
"у нашому випадку чиновники присв'ятили поїздку ровером за межі міста": справа в тому що крім того інші не їздили ровером як Ви говорите але кавалькадою автомобілів до того місця як тут говорять солодкого столу і назад. Ось у чому рев"єра сьогоднішнього Дня, немає щирості все від галочки для знімку в інтернеті, але чому для Нас не подали солодкий стіл то це очевидно проблема журналістики яка схоже не любить жарених фактів.
16 Жовтня 2017, 15:01
Ай,- пане Каменю,можна подумати, що ви традиції та звичаї не підтримуєте. Все літо в центрі йдуть весілля, і з музикою, і з різними столами, як доказ живучості традицій і звичаїв (так і має бути), але ж ніхто сторонній там не бігає з фотоапаратом, так і тут.
17 Жовтня 2017, 01:44
Пане не путайте особисте з державним. Солодкий стіл ставили скоріше всього за рахунок Міської ради але якщо ні то тим більше соромно лайкати такий чайок коли він був отриманий від вдовиці або від підприємця якого взула місцева влада по самі.....к
17 Жовтня 2017, 02:33
А за вдовицю натяк зрозуміли...
17 Жовтня 2017, 23:29
Акція-лайк, хто проти-фуууууууу!
18 Жовтня 2017, 00:42
Вдовиця - це Катерина Токарчук ?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024