На 13-ій черговій сесії встановили премію Камінь-Каширської міської ради в галузі освіти

25 Вересня 2021, 14:00
На 13-ій черговій сесії встановили премію Камінь-Каширської міської ради в галузі освіти 1849
На 13-ій черговій сесії встановили премію Камінь-Каширської міської ради в галузі освіти

У п'ятницю, 24 вересня у Камені-Каширському відбулась чергова 13-та сесія міської ради. 

Про це інформує сайт Камінь-Каширської міської громади.

На засіданні народні обранці розглянули більше сімдесяти питань порядку денного. Були внесені зміни до міського бюджету. Депутати ознайомилися з прогнозом бюджету громади на 2022-2024 роки, результатами проведення інвентаризації земель комунальної власності.  

Так склалося, що саме на сьогоднішній сесії напередодні Дня вчителя було прийняте рішення про встановлення премії міської ради в галузі освіти за особистий внесок у розвиток освіти громади, досягнення високих результатів у навчанні та вихованні здобувачів освіти. 

Грошова винагорода – одноразова і  становить десять тисяч гривень. Цього року премію отримає вчителька української мови і літератури ЗЗСО «Підцир’ївський ліцей» Соловей Людмила Федорівна. 

Нагадаємо, що учениця цього педагога – Олександра Мацик єдина в громаді отримала максимальний бал – 200 на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури.

Також було затверджено мережу установ освіти Камінь-Каширської міської ради на 2021-2022 навчальний рік, стратегію розвитку Камінь-Каширського ліцею №2, внесено зміни до статутів деяких освітніх закладів.

Народні обранці схвалили рішення про надання дозволу Камінь-Каширській центральній районній лікарні на прийняття на зберігання, із можливістю використання спеціалізованого медичного обладнання – комп’ютерного томографа. Відтак, у нашій лікарні пацієнти зможуть обстежуватися за допомогою КТ.

На засіданні були прийняті два звернення депутатів міської ради до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів щодо необхідності підвищення пенсій та недопущення підвищення тарифів для населення.

На розгляд сесії традиційно були винесені питання землеустрою та землекористування, містобудування та архітектури.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024