У Камінь-Каширській громаді відвідали мешканців стаціонарного відділення

06 Жовтня 2021, 10:17
У Камінь-Каширській громаді відвідали мешканців стаціонарного відділення 1550
У Камінь-Каширській громаді відвідали мешканців стаціонарного відділення

Міський голова Віктор Пась та директор Центру надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради відвідали мешканців стаціонарного відділення.

Захід провели з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Про це інформує Камінь-Каширської міської громади.

У п'ятницю, 1 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку пожильців Камінь-Каширського будинку пристарілих відвідали предстаники влади міський голова Віктор Пась, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради» Віктор Мисік та завідувач відділення стаціонарного догляду та постійного проживання Ярослав Митчик. Візитери привітали людей похилого віку з їхнім днем, побажали їм міцного здоров’я та оптимізму і вручили подарунки.

Молоде покоління теж долучилося до хорошого діла. Вихованці Камінь-Каширського ліцею №1 ім. Євгена Шабліовського теж прибули з солодкими гостинцями, щоб вшанувати представників «золотого віку».

Ще напередодні свята учні Підцир`ївського ліцею провели благодійну акцію – збір овочів, фруктів та солодощів для мешканців Камінь-Каширського будинку пристарілих. До доброго починання приєдналися працівники й вихованці освітнього закладу. Все зібране доставили до місця призначення.

Також цього тижня з гостинцями до жителів будинку для одиноких завітали учні Камінь-Каширського ліцею №2. 

Відвідав відділення і настоятель церкви Різдва святого Іоанна Предтечі села Брониця отець Олег Мицько. Разом з громадою села було зібрано і передано продовольчі набори для мешканців відділення з нагоди свята.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024