На засіданні комісії ТЕБ та НС: прийнали рішення про обмеження масових заходів і початок осінніх канікул

14 Жовтня 2021, 14:26
Районна комісія з питань ТЕБ та НС 2070
Районна комісія з питань ТЕБ та НС

Два важливих рішення прийняли у середу, 13 жовтня, члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Позачергове засідання комісії провела голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Про це інформує пресслужба РДА.

Враховуючи загострення епідемічної ситуації та щоденне зростання нових випадків захворюваності на COVID-19 у Камінь-Каширському районі, органам місцевого самоврядування рекомендується обмежити проведення масових заходів і посилити контроль за дотриманням карантинних норм, котрі діють у «помаранчевій» зоні.

Окрім того, керівникам органів місцевого самоврядування та закладів загальної середньої освіти надано пропозиції розглянути питання щодо оголошення осінніх канікул з 18 жовтня 2021 року та вжити всі невідкладні заходи, спрямовані на збереження здоров’я дітей і працівників закладів освіти.

Відповідне рішення прийняте на основі рекомендацій Міністерства освіти і науки України, рішення Національної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром