Камінь-каширці взяли участь у глобальній екологічній акції

24 Жовтня 2017, 15:24
1521

З метою підвищення обізнаності населення, в тому числі дітей, щодо відповідального управління лісами як кращій альтернативі сталого використання лісових ресурсів та збереження лісів через призму сертифікації FSC лісівники області провели зустрічі зі школярами в рамках екологічної акції «FSC-п’ятниця-2017».

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Нещодавно «FSC-п’ятниці» – тематичні уроки, які з провели волинські лісівники, відбулися  в усіх районах.

Під час таких бесід волинські  лісівники намагалися привернути увагу дітей до взаємозв’язків між людиною та природою, розповісти про важливість лісу та відповідальне користування лісовими ресурсами. При цьому наголошували, що дуже важливо для людини бачити зміни, які відбуваються в довкіллі, як ми на них впливаємо, а також – як змінене навколишнє середовище впливає на нас. Під час таких занять не обійшлося і без нагадування основних правил поведінки в лісових масивах.

Школярі також отримали інформацію про важливість FSC-сертифікації. Зокрема, ознайомились із логотипом лісової сертифікації, що є невід’ємною складовою організації лісового господарства, яка ґрунтується на міжнародних вимогах.

Відповідні зустрічі з дітьми днями провели і лісівники Камінь-Каширщини. Зокрема, працівники ДП «Камінь-Каширське ЛГ» розповіли про сертифікацію школярам села Підцир’я.

 

 

 

Коментарі
24 Жовтня 2017, 22:50
Найголовніший безпредельщик провів акцію з школярами,,,,, ну, ну.
24 Жовтня 2017, 23:22
Васятка славний еколог, дуже славний.
25 Жовтня 2017, 11:25
"Камінь-каширці взяли участь у глобальній екологічній акції" - глобальність цієї акції в чому??? В тому , що її організував глобальний хабарник у формі еколога ? Чи в тому , що цей "еколог" є ГЛОБАЛЬНО аморальним типом?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром