Осінні канікули у школах Камінь-Каширського району розпочнуться у різний час

22 Жовтня 2021, 19:00
Фото ілюстративне 3772
Фото ілюстративне

Упродовж останніх тижнів захворюваність і смертність від COVID-19 зростає на території усієї країни, Міністерство освіти і науки направило у школи листи з рекомендацією оголосити осінні канікули із 18 жовтня. 

Про це пише сайт газети Полісся.

Дату початку канікул навчальні заклади уповноважені визначати самостійно. Графік може змінюватися в залежності від ситуації із захворюваністю у школах та фактичною епідемічною картиною в тому чи іншому регіоні.

Так, здобувачі освіти Камінь-Каширської громади підуть на осінні канікули за графіком — із 25 жовтня. Як повідомив виконувач обов’язків начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук, причин для дострокового їх початку немає. Аналогічного розкладу дотримуватимуться і в школах Прилісненської та Сошичненської громад.

Свій відпочинок вже з 23-го жовтня плануватимуть любешівські школярі. Навчальний процес у сусідів завершиться на 2 дні раніше зазначеного, позаяк п’ятниця, 15 жовтня, була для них робочим днем.

Натомість учні семи навчальних закладів на Маневиччині офіційно розпочали канікули з минулого понеділка (18 жовтня), крім того попередній тиждень перебували на самоізоляції через хворобу учнів та працівників шкіл, повідомила у коментарі начальниця відділу освіти, молоді і спорту Маневицької селищної ради Валентина Буско. 

Вихованці інших п’ятнадцяти освітніх закладів йдуть на тижневу перерву, як і планувалося раніше, із 25 жовтня.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024