Вибух у котельні: Камінь-Каширські рятувальники провели навчання

22 Жовтня 2021, 13:00
ДСНС 1860
ДСНС

У четвер, 21 жовтня,  у селищах Маневичі, Іваничі, а також у місті Камені-Каширському провели навчання щодо реагування різних служб на надзвичайну ситуацію – вибух у котельні.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань, оператор котельні почула вибух і телефонувала до служби порятунку. За кілька хвилин на виклик прибули рятувальники ГУ  ДСНС України у Волинській області, які узялись ліквідовувати умовну пожежу та винесли з неї постраждалого. 

Аварійні служби газу та електриків перекрили газо- та енергопостачання котельні. Бригада невідкладної медичної допомоги проводила огляд та госпіталізацію потерпілого.

У всіх випадках НС служби екстреного реагування спрацювали оперативно, злагоджено і чітко, а рятувальники додатково ще й провели інструктажі для членів добровільних пожежних команд об’єктів.

Саме такі змодельовані ситуації допомагають збудувати алгоритм дій та засвоїти навички набагато швидше, аніж просто вивчення теорії. Тож рятувальники будуть і надалі  практикувати такі навчання на різноманітних об’єктах у містах та селищах краю.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром