На аварійно-диспетчерській-службі АТ «Волиньгаз» школярам розповіли про безпечне користування газом

22 Жовтня 2021, 15:02
Школярам розповіли про безпечне користування газом Реклама 1138
Школярам розповіли про безпечне користування газом

Четвертокласники школи №20 міста Луцька завітали на аварійно-диспетчерську-службу АТ «Волиньгаз».

Начальник АДС Валентин Киричук розповів дітям про правила безпеки при користуванні газом та про роботу служби. Про це Бізнес.Район повідомили у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

«Наше підприємство завжди проводить місячники безпечного використання газу в побуті для дорослих і дітей. І я вважаю, що найкраще дітям з маленьких років пояснювати те, як правильно користуватись газом», – розповів Валентин Киричук.

Школярі разом з фахівцями з аварійно-диспетчерської служби роздивились устаткування, яким укомплектовані автомобілі АДС та приміряли захисні каски. Школярі змогли відчути себе справжніми газовиками та покататись у службовому автомобілі.

«Я вже користувався газовою плитою, але лише під наглядом батьків. Поки що не доводилось викликати газову службу, адже я знаю правила», – каже четвертокласник Дмитро Шевчук.

Вчителька школи №20 Ангеліна Мельник зауважила, що такі екскурсії – цікаві та потрібні дітям.

На аварійно-диспетчерську-службу надходять виклики з усієї Волині у разі непередбачуваних ситуацій, пов’язаних з газом.

АДС працює цілодобово та без вихідних для того, щоб споживач відчував себе у безпеці й за потреби отримав своєчасну та кваліфіковану допомогу від спеціалістів. На виклики бригада АДС має приїхати протягом 40 хвилин.

Фахівці виїжджають на спеціально обладнаному автомобілі, який укомплектований необхідним обладнанням, щоб оперативно усувати витоки газу.

Якщо ви відчули запах газу, закрийте газові крани й провітріть приміщення, не запалюйте вогонь, не вмикайте і не вимикайте електроосвітлення і електроапаратуру. Викличте аварійну службу за  телефоном «104».

Нагадаємо, в АТ «Волиньгаз» триває місячник безпечного використання газу в побуті для дітей та дорослих, який традиційно проводить газова компанія.

Читайте також: Аварійна служба «Волиньгазу» опрацювала понад 13 тисяч викликів

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024