У Камінь-Каширському ВПУ присвятили місяць військово-патріотичному вихованню

28 Жовтня 2017, 15:07
2040

«Благословенна та держава, що має відданих синів» - саме під таким гаслом у Камінь-Каширському вищому  професійному училищі впродовж жовтня проходив місячник військово-патріотичного виховання.

В рамках місячника була проведена урочиста лінійка, присвячена Дню захисника України; флешмоб «За Україну»; а також огляд-конкурс стіннівок «За Україну, за її волю», – повідомляють на сайті навчального закладу.

Окрім того учні групи №12 під керівництвом майстра виробничого навчання Інни Стоцької підготували відкритий позаурочний захід «За честь, за славу, за народ».

В рамках місячника у бібліотеці ВПУ було створено інформаційно-довідкову виставку «Так гартувалася незалежність України».

Учні групи №23 під керівництвом викладача захисту Вітчизни реалізували та представили проект «Від козаків до кіборгів».

Була також проведена урочиста лінійка «Шлях до Перемоги!», присвячена 73-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

А у гуртожитку навчального закладу організовувався показ тематичних художніх, хронікально-документальних фільмів за даною тематикою.

Коментарі
29 Жовтня 2017, 13:44
У ВПУ цікаве життя: постійні проекти, конкурси, ідеї, перемоги... Молодці!
30 Жовтня 2017, 22:39
В загальноосвітніх та професійно-технічному закладах району відсутнє патріотичне виховання молоді!!! Велику роль відіграє те що відсутнє матеріально-технічне забезпечення кабінетів Захисту Вітчизни, але й невелике прагнення викладачів Захисту Вітчизни навчати своїх дітей.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром