Атовців та членів їх родин хочуть забезпечити автомобілями

28 Жовтня 2017, 11:32
1658

Волинських учасників антитерористичної операції та членів їхніх родин забезпечать автомобілями.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 26 жовтня, – пише ІА Волинські новини.

Йшлося зокрема про те, що сім’ї військовослужбовців необхідно забезпечити автомобілями для особистого використання, а не для перепродажу.

Ввезення на митну територію України транспортних засобів дозволить придбати автомобілі за меншою вартістю.

Нагадаємо, раніше ветерани та воїни АТО звернулися з проханням до депутатів Волині, аби ті підтримали їх вимоги до Верховної Ради про підтримку проекту стосовно надання права учасникам АТО ввозу одного автомобіля з-за кордону на пільгових умовах.

Окрім того, така ініціатива покращить зайнятість населення, адже, наприклад, наявні рішення, які спрощують військовослужбовцям ведення фермерського господарства, автомобіль при якому – це необхідність.

Коментарі
28 Жовтня 2017, 19:08
Підтримую. Але якось ця ініціатива як виняток із правил. Невже українській родині сьогодні слід працювати як радянському роботязі у свій час чи не половину свого трудового життя щоб викупити хоч би яку не буть доходягу для власного вжитку вже не говорячи про власну справу. Ця ініціатива схожа на бідного прохача біля великого тракту, мовляв подайте і не минайте.
28 Жовтня 2017, 20:33
А чому ж тоді не дати такі пільги всім учасникам бойових дій?
29 Жовтня 2017, 03:41
Шана і повага всім Захисникам! Та всі теперішні процеси в нашій країні, мені здається, мають бути доказом прагнення до ідеалів чистоти, справедливості, рівності у новому громадянському суспільстві!!! А тут вже в котру сотню раз ми є свідками формування, становлення нової касти в суспільстві - і найголовніше, що її представники самі прагнуть бути над законом (він, ми знаємо, - один для всіх).
29 Жовтня 2017, 10:03
Навіщо Пташнику Богдану автомобіль? Він же взяв у оренду гектари землі,а потім ще й повивозив всю землю і купив собі нову машину та ще й бункер зробив собі .Куди ж дивляться правоохоронці,коли землі роздають направо і наліво,а тим хто дійсно вона потрібна отримати проблематично.Потім все списують на АТО.Такі липові атошники понабирали землі під забудову,а потім цю землю зразу ж продають чи ця земля заростає бурянами.
29 Жовтня 2017, 12:22
Пташник ще й жінці своїй купив євробляху..
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024