Камінь-Каширські лісівники вакцинувалися проти COVID-19

30 Жовтня 2021, 13:00
На Камінь-Каширщині лісівники вакцинувалися проти COVID-19 1651
На Камінь-Каширщині лісівники вакцинувалися проти COVID-19

У п'ятницю, 29 жовтня, на базі державних підприємств «Камінь-Каширське лісове господарство» та «СЛАП Камінь-Каширськагроліс» працівники галузі масово вакцинувалися проти COVID-19.

Про це інформує пресслужба РДА.

Для проведення імунізації у спеціалізованих кабінетах організували роботу виїзної мобільної бригади. Відтак, лі­сів­ни­ки сві­до­мо пі­дій­шли до пи­тан­ня збе­ре­жен­ня влас­но­го здо­ров’я та безпеки сво­їх близьких. 

Пе­ред про­ве­ден­ням щеп­лення во­ни підписали ін­формо­ва­ну зго­ду та прой­шли лі­карсь­кий огляд.

Слід зазначити, що лісові підприємства району вже не вперше організовують подібні вакцинальні кампанії. Адже ще в серпні більшість лісівників отримали захист від страшної недуги, ще кілька десятків працівників в індивідуальному порядку щепилися безпосередньо в пунктах і центрах вакцинації.

«Ми по­вин­ні за­хис­ти­ти се­бе й сво­їх рідних, а та­кож ство­ри­ти ко­лек­тивний іму­ні­тет, який до­по­мо­же по­до­ла­ти пан­де­мію ко­ро­наві­ру­су. Ми обираємо жити та працювати безпечно. Вак­ци­на­ція – це єди­ний ді­євий спо­сіб у бо­роть­бі з COVID-19», – каже директор ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» Володимир Корецький.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024