Осівці: чиновники інспектували будівництво школи

01 Листопада 2017, 17:30
5264

Тривають масштабні роботи щодо будівництва нового навчального закладу в Осівцях. На зведення цієї школи спрямовані значні фінансові ресурси із бюджетів усіх рівнів. Виконавцем робіт є підприємство «Житлобуд-2» в особі його директора, депутата обласної ради Леоніда Стефановича, який сьогодні, 1 листопада, вчергове побував на будмайданчику.

В Осівці прибули, звісно, й голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус та Осівцівський сільський голова Андрій Михалик, аби оглянути хід будівництва, – повідомляють у прес-службі РДА.

Очільник будівельної компанії повідомив, що працюють відповідно до графіка, забезпечивши робочими місцями 35 тамтешніх жителів. Наразі виконуюються внутрішні штукатурні роботи, підведено комунікації.

– До початку зими плануємо облаштувати покрівлю та встановити вікна,  – запевнив Леонід Степанович.

– Приємно вражений темпами будівництва і тим, наскільки якісно та відповідально виконуються роботи, – зазначив голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

Довідка.

У 2016 році виготовлений робочий проект на будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Осівці. Загальна кошторисна вартість склала 54 млн 89 тис. 138 грн. Проектна потужність – 220 учнівських місць. Загальна площа – 5321,25 м2, будівельний об’єм – 24243,17 м3, площа забудови – 1740,97 м2.

У 2016 році освоєно коштів на суму 5 млн грн., у тому числі: 2,5 млн грн. – субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та 2,5 млн грн. – з обласного бюджету на регіональний розвиток.

На продовження будівництва навчального закладу у 2017 році передбачено 17 млн 696 тис. грн. Станом на 30 жовтня 2017 року:

– із районного бюджету виділено 1 млн 700 тис. грн., які освоєні в повному обсязі;

– 991 тис. грн. – кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, з яких використано 592,2 тис. грн.;

– 15 млн 5 тис. грн. коштів Державного фонду регіонального розвитку, з яких використано – 7 млн 417 тис. грн.

1

 

Коментарі
01 Листопада 2017, 20:06
"Наразі виконуюються внутрішні штукатурні роботи" і "До початку зими плануємо облаштувати покрівлю та встановити вікна": майже як в радянський час, спочатку штукатурка, а потім дах. З фото видно що дах раніше як за півтора місяця не з"явиться то можливо кинути ресурси та людей що найменше на дах та вікна щоб в нормальних умовах штукатурити інакше пан Марчук відмовиться шпаклювати таку штукатурку яка вже облита не одноразовими осінніми дощами )))).
01 Листопада 2017, 21:13
Можна вітати всіх з переходом будівельного рубікону - найперше, громаду села, що разом з патріотами району та сайтом "Вісті Каменя" свого часу розворушила владу всіх рівнів. Варто добрим словом згадати й губернатора, що виконує обіцянки покійного Клімчука. Та й районним очільникам тре троха вклонитися за те, що так дружно, мало що не всім "білим домом" інспектують цю новобудову. Але як би там не було, село - супутник міста- отримає гарне приміщення, відтак це позитивно впливатиме на демографію та загальні настрої його мешканців. А з весни паломництво різного роду "інспекторів", думаю, збільшиться у рази, черпнути святої водиці для PR -кампанії у передвиборчий період захочеться не одному політичному невдасі... Бог їм у допомогу при зведенні Храму освіти!
02 Листопада 2017, 01:24
Гарно майбутня школа виглядає, навіть трохи модерно.
02 Листопада 2017, 02:46
Я думаю що будівельники краще за тебе знають, як потрібно будувати школу.
02 Листопада 2017, 12:06
НЕ тільки будівельники краще але й політики всіх мастей краще знають коли будувати і для чого але вже слід у Вас запитати чого ж Ми їх там обирали свого часу що вони краще за нас все знають? Можливо вони без нас обійдуться як свого часу пан Гунчик який говорить що Вам шановні К-Каширці не треба К-Каширський госпітальний округ. Це Ми його ставили щоб він Нам говорив, що Ми обійдемося без Вас через те, що Я краще знаю.
03 Листопада 2017, 14:14
На репліку 0 10:06 02.11.2017<br/>Якщо вже пішло на те хто кого &quot;ставив&quot;, то &quot;ви&quot; ставили Палицю, який через свого боса Коломойського ставить палиці в колеса Порошенку і напряму - Гунчику, як представнику Президента. Тому краще не в'якати невпопад...
03 Листопада 2017, 21:00
&quot;Можна вітати всіх з переходом будівельного рубікону - найперше, громаду села, що разом з патріотами району та сайтом &quot;Вісті Каменя&quot; свого часу розворушила владу всіх рівнів. &quot; - а мона персонально про цих патріотів району?
05 Листопада 2017, 00:06
Мона й персонально, чому ж ні!? Але, якщо ви хочете чужими руками/словами роздмухати троха диму і смороду про ті часи, то Хрін для цього не вельми найвдаліша персона, зараза така. А для тих, хто дійсно не в темі, нагадаю, що саме репортажі з сайту &quot;Вісті Каменя&quot; напередодні війни на Сході допомагали &quot;розкручувати&quot; теми на рівень області та України, позаяк сайтів районного масштабу у ту пору була жменя, а дітище Боглана Пташника, м'яко кажучи, було таки читабельним. Пригадайте публікацію сайту і резонанс з дітьми-чорнобильцями, яких поселили в аварійне приміщення на відпочинок- оздоровлення та миттєву реакцію влади, на цю публікацію. А щодо Осівців, то мова йде два відомих у районі Богдана, які ще у ту пору не ділили поміж собою лаври першості та чесності та результативності щодо їх суспільно-політичної діяльності на шляху України до Європи. Вони з іншими активістами району побували в Осівцях, коли на 1 вересня батьки своїх дітей не пустили у стару школу. Інформацію про все це з сайту &quot;ВК&quot; передрукували основні ЗМІ України і до села хутейко потягнулись делеґації, завітав навіть тодішній губернатор Клімчук зі свитою, звісно прибули Вовк з нинішніми найпершішими патріотами у вишиванках, що тоді ще мали регіоналівську реєстрацію та мітки і колесо закрутилось... Але це, як на ваш погляд, було давно і не зовсім правда... Чи не так?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром