Камінь-Каширський: держслужбовців навчали застосовувати дисциплінарні стягнення

03 Листопада 2017, 14:18
Вчора, 2 листопада, у Камені-Каширському проходило навчання голів, секретарів, членів дисциплінарних комісій апаратів, структурних підрозділів райдержадміністрацій, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.
Участь у ньому взяли представники Камінь-Каширського, Любешівського, Маневицького, Ратнівського районів, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.
Навчання відбувалося за програмою тематичного постійно діючого семінару «Законодавство у сфері державної служби».

Окрім того був проведений тематичний постійно діючий семінар «Законодавство у сфері служби в органах місцевого самоврядування» для посадових осіб місцевого самоврядування Камінь-Каширського району.

Відповідні заходи проводили фахівці Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях.

Привітав поважних гостей голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук.

Із зазначеною вище аудиторією комунікували:

Людмила Куренчук – заступник директора – керівник навчально-організаційного відділу Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;

Олег Лавренчук – начальник міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях;

Іван Саламан – головний спеціаліст-юрисконсульт міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях;

Інна Міщук – начальник відділу правового забезпечення структурних підрозділів облдержадміністрації юридичного управління облдержадміністрації.

Спікери інформували присутніх про загальні засади та правове забезпечення дисципліни та дисциплінарної відповідальності, реалізацію членами дисциплінарної комісії їх повноважень при проведені дисциплінарного провадження, практику застосування дисциплінарних стягнень, а також щодо особливостей застосування трудового законодавства в органах місцевого самоврядування, новацій та змін до проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».