У Камені-Каширському перевіряють дотримання карантинних обмежень

13 Листопада 2021, 18:00
У Камені-Каширському перевіряють дотримання карантинних обмежень 4126
У Камені-Каширському перевіряють дотримання карантинних обмежень

Магазин жіночого одягу «Панна» та магазин кондитерських виробів «Вацак» відвідала голова райдержадміністрації Ольга Ващук спільно з рейдовою групою у рамках профілактичних перевірок.

Про це інформує пресслужба РДА.

Обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів, які діють у червоній зоні епіднебезпеки, провели, 11 листопада. Тож як показав моніторинг, весь персонал працює, маючи зелені COVID-сертифікати про вакцинацію. Це свідчить про бажання зазначених торгових закладів здійснювати свою економічну діяльність навіть у період карантину, дбаючи про власну безпеку та убезпечуючи покупців.

Окрім того, у магазинах дотримуються й інших протиепідемічних вимог, зокрема, маскового режиму, соціальної дистанції, а також наявні антисептичні засоби.

«Вакцинація – це було свідоме рішення, незалежно від зони епіднебезпеки, адже в пріоритеті насамперед здоров’я та турбота про рідних. Гадаю, більшість жителів нашого району зрозуміли, що щеплення від коронавірусної хвороби необхідне, аби вберегти своє життя та продовжувати соціальну активність навіть у період жорстких карантинних обмежень», – говорить продавчиня магазину жіночого одягу «Панна» Леся Бащук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром