Судили мотоцикліста, якого затримали п'яним за кермом у Нових Червищах

13 Листопада 2021, 15:25
Фото ілюстративне 1842
Фото ілюстративне

Чоловіка оштрафували й позбавили водійських прав за грубе порушення правил дорожнього руху.

Камінь-Каширський районний суд розглянув  справу про притягнення мешканця громади до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Про це Район.Камінь-Каширський дізнався з постанови суду від 3 листопада.

Підсудний 19 серпня 2021 року о 17 год. 02 хв. у селі Нові Червища по вулиці Центральна керував мотоциклом марки «Kinlоn», у стані алкогольного сп`яніння, огляд останнього на стан алкогольного сп`яніння проводився на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора «Alcotest» і результат огляду склав 2,33 проміле, чим порушив вимоги п. 2.9 «а» Правил дорожнього руху, тобто вчинив адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 130 КпАП України.

У судовому засідання підсудний вину у вчиненні зазначеного адміністративного правопорушення визнав та пояснив, що дійсно перед тим як керувати мотоциклом вживав алкогольні напої.

Окрім визнання вини підсудним, його винуватість у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КпАП України, підтверджується доданими до протоколу про адміністративне правопорушення та дослідженими доказами.

Суд визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення,  оштрафував на 17 тисяч гривень і позбавив права керувати транспортними засобами на один рік.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024