Апаратна нарада: у громаді зростають темпи вакцинації проти COVID-19, та ще 9 шкіл перейшли до очного навчання

15 Листопада 2021, 18:00
Фото ілюстративне 1518
Фото ілюстративне

Сьогодні, 15 листопада, відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради. 

Про це інформує пресслудба Камінь-Каширської міської громади.

Директор КНП «Камінь-Каширський ЦПМСД» Ігор Соловей інформував, що темпи вакцинації у громаді зростають і кількість осіб, які прийняли щеплення проти COVID-19 збільшується. В

ідтак минулого тижня цей показник зріс на 33% у порівнянні з попереднім. З 8-го по 14-те листопада 2021 року від коронавірусу імунізувалися 2030 осіб. Вакцину Pfizer-BioNTech обрали 1412 чоловік, Coronavac – 429, AstraZeneca – 189. 

Крім цих трьох препаратів у центрах вакцинації та пунктах щеплень громади вже доступна і Moderna. Тому, хто з охочих імунізуватися чекав наявності саме цієї вакцини – звертайтеся до центрів вакцинації та пунктів щеплення аби захиститись від хвороби, важкого її перебігу та смерті.

У ході наради в.о. начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук повідомив, що кількість вакцинованих збільшилася і серед педагогічних працівників. 

Це в свою чергу дозволило перейти до звичайного режиму навчання ще в дев’яти школах громади. Ще з 8-го листопада заклади загальної середньої освіти для учнів і початкових, і старших класів відкриті у Видерті, Воєгощі, Грудках, Гуті-Боровенській, Підцир’ї, Волиці, Фаринках, Хотешові, Котуші, Великому Обзирі, Мостищі, Дубровиці, Краснилівці, Острівку. 

Тепер до цього списку приєдналися і школи у Бузаках, Ворокомлі, Доброму, Полицях, Раків Лісі, Підріччі, Мельниках-Мостищах, Теклино, Камінь-Каширський ліцей №2. Від завтра в очному режимі працюватиме ЗЗСО в селі Піщане, а загалом – 24 школи в громаді.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024