Житель Піщаного виборов друге місце на престижному конкурсі серед зварників

16 Листопада 2021, 16:30
Житель Піщаного виборов друге місце на престижному конкурсі серед зварників 2003
Житель Піщаного виборов друге місце на престижному конкурсі серед зварників

Минулого тижня на базі Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «World Skills Ukraine» з компетенції «Зварювальні роботи».

Про це пише сайт Полісся.

 На конкурсі Камінь-Каширське ВПУ представляв майстер виробничого навчання Андрій Ковч із села Піщане. За результатами випробувань він виборов ІІ місце.

Це наймасштабніші змагання з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників. У ході конкурсних завдань з ручного дугового зварювання, дугового зварювання металевим дротом в активному газі, зварювання методом TIG Андрій Ковч, продемонструвавши свою фаховість, досягнув хорошого результату.

До речі, на змаганнях зварники мали змогу випробувати свої уміння на сучасному обладнанні фірми КEMPPI, представленому офіційним представником в Україні ООО ”Самміт” (м. Дніпро ).  Для Камінь-Каширського профтехучилища участь у подібних заходах  надзвичайно важлива, адже World skills допомагає не лише впровадженню кращих міжнародних практик у навчання та партнерство, а ще сприяє підвищенню профорієнтації молоді, престижності робітничих професій та професійної освіти загалом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39