Бюджет Камінь-Каширської громади перевиконали майже на 1,9 мільйона гривень

19 Листопада 2021, 14:33
Фото ілюстративне 1452
Фото ілюстративне

Депутати внесли зміни та доповнення до кошторису прибутків і видатків Камінь-Каширської міської територіальної громади на 2021 рік.

Про це пише сайт газети Полісся.

Відповідне рішення рада ухвалила під час сесії 11 листопада.

Так, за підсумками 10 місяців поточного року збільшено обсяг власних доходів загального фонду на 1 мільйон 886 тисяч 300 гривень.

Із зазначеної суми найбільше спрямували управлінню гуманітарної політики, а саме 1 мільйон 159 тисяч гривень. Зокрема на утримання закладів загальної середньої освіти — 228 тисяч гривень. 

Читайте також: Звіт про виконання бюджету громади за 9 місяців та перейменування вулиць у Видерті – відбулася чотирнадцята чергова сесія міської ради

Дитячому садочку «Світлячок» (м. Камінь-Каширський) та закладу дошкільної освіти в Осівцях нададуть 60 тисяч на придбання електричних котлів. Дванадцять тисяч гривень виділили на надання стипендії обдарованим дітям. 

У 500 тисяч обійдеться бюджету оплата комунальних послуг Камінь-Каширської ЦРЛ. На харчування та медикаментозне забезпечення людей із рідкісними захворюваннями скерують 159 тисяч гривень. Утримання центру надання соціальних послуг коштуватиме міській казні 130 тисяч гривень. Ще 70 тисяч використають на потреби дитячо-юнацької спортивної школи.

Крім того, на утримання комунального закладу «Центр безпеки громадян» надійде 169 тисяч.

Відділ фінансів має розподілити 132 тисячі. З них 32 тисячі спрямують в рамках субвенції з місцевого бюджету обласному на ремонт каналізаційної мережі Камінь-Каширського ВПУ, а також субвенцію державному бюджету на реконструкцію приміщення поліції у сумі 100 тисяч гривень.

Тим часом, на думку депутатів, 426 тисяч 300 гривень необхідно виділити, власне, на витрати Камінь-Каширської міської ради. З-поміж усього йдеться про утримання апарату, придбання комп’ютерної техніки на старостинські округи, проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів, професійних свят та на надання довгострокових кредитів за програмою «Власний дім».

Внаслідок збільшення плану доходів спеціального фонду (бюджет розвитку), на 100 тисяч облагородять територію місцевого ЦНАПу.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024