Раків Ліс: горів житловий будинок

09 Листопада 2017, 14:54
5744

Вчора, 8 листопада, у Камінь-Каширському районі трапилася пожежа у житловому секторі.

Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області

О 17:48 рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського вирушили за викликом до села Раків Ліс.

Там пожежа охопила покрівлю житлового будинку.

О 18:15 загорання локалізовано, а о 19:00 ліквідовано остаточно.

За попередніми даними, пожежу спричинила несправність пічного опалененя.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнувати за справністю пічного опалення, не перевантажувати електромережу, пояснити дітям, що розваги з сірниками неприпустимі та небезпечні.

Коментарі
09 Листопада 2017, 23:39
в мчс зателефонували о 17 45. В 18 15 ПОЖЕЖНОЇ ЩЕ НЕБУЛО! ПО ПРИБУТТІ АВТО (ЗІЛ 130) ЖОДЕН ЗЧЛЕНІВ ЕКІПАЖУ НЕ БУВ ОДЯГНУТИЙ В СПЕЦ ОДЯГ! ПРИЇХАЛИ НІБИ НА ПРОГУЛЯНКУ. ПРИ НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ (РЯТУВАННЯ ЛЮДСЬКОГО ЖИТТЯ), ЩО ЗРОБИВ БИ РЯТУВАЛЬНИК В КЕПЦІ ТА В ШМАТЦІ З НАДПИСОМ НА СПИНІ МНС БЕЗ БАЛОНІВ ТА МАСКИ КИСНЕВОГО ОБЛАДНАННЯ? ПЕРШИМ ДІЛОМ ПОЧАЛИ ЛАШТУВАТИ ДРАБИНУ НА ЕЛЕКТРООПОРУ ЩОБ ВІДРУБАТИ КАБЕЛЬ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯБУДИНКУ ХОЧ ПЕРЕД МОРДОЮ ПОЖЕЖНОЇ НА ТАК ЗВАНІЙ ЧЕРВОНІЙ ЛІНІЇ СТОЯВ ЩИТ З ЕЛЕКТРО ЛІЧИЛЬНИКОМ І ЯЩИК З ПЗВ ТА АВТОМАТАМИ ЯКІ БУЛИ ВІДКЛЮЧЕННІ ЩЕ ДО ПРИБУТТЯ ПОЖЕЖНИХ! ДИВНО БУЛО ДИВИТИСЯ ЯК ПРАЦІВНИК МЧС НАМАГАВСЯ ПРОРУБАТИ В ПОКРІВЛІ (МЕТАЛОПРОФІЛЬ) ОТВІР ДЛЯ ГАСІННЯ ГОРИЩА. БІДНИЙ МУЧИВСЯ ПОКИ СУСІДИ НЕ ВЗЯ ЛИСЬ ЗА ДІЛО ІЗ ДОПОМОГОЮ ШУРУПОКРУТА НЕ ЗНЯЛИ ЛИСТОК БЛЯХИ. СВІДКИ ПОЖЕЖІ РОЗЦІНЮЮТЬ ДІІ ПРАЦІВНИКІВ МЧС ЯК НЕПРОФЕСІЙНІ ТА НЕДБАЛІ!!!!!!!!!!!
10 Листопада 2017, 00:26
якщо пожежників (по Ваших свідченнях) не було півгодини,то чому ви,як великий "професіонал" і сусіди не зняли ті листи бляхи і не проводили гасіння пожежі власними силами,а чекали доки вони приідуть ???Спостерігати зі сторони і кістки мити завше легше ніж працювати...
10 Листопада 2017, 01:15
Я не профі і кістки нікому мити не збираюсь.я просто пишу про те що відбулось.Але якби унас була б мотопомпа з рукавом і стволом для гасіння пожежі ми обійшлисяб ібез МНС.Ми звичайні люди зо два десятки сусідів серед яких половина були жінки, яких потім відпоювали валерьянкою та барбовалом до приїзду рятувальників винесли з будинку ВСІ мемлі та речі! ДО речі МИСЬ ВІКТОР ДАНИЛОВИЧ ПОМЕР ВІД СЕРДЕЧНОГО НАПАДУ ПОСПІШАЮЧИ НА ДОПОМОГУ ТОВАРИШУ У ЯКОГО ГОРІВ ДАХ НА БУДИНКУ! СВІТЛА ЙОМУ ПАМЯТЬ! МНС робота якого фінансується здержавного бюджету повинна вміти не лише відкачувати воду іпробивати каналізації, а робити більш серйозні речі
10 Листопада 2017, 01:19
Якщо він старший ращота то був
10 Листопада 2017, 09:28
Будинок був покритий металопрофілем який і не давав доступу кисню в середину якби жителі відкрутили лист покрівлі і гасилиб відрами то від будинку залишилися б одні стіни.
10 Листопада 2017, 09:33
Доречі будинок знаходиться на початку села (зі сторони міста) тобто від пожежною частини за пів години можна спокійно пішки пройтись, а пожежники в наш час пересуваються на автомобілі.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром