Мешканця Камінь-Каширщини судили за насильство в сім'ї

07 Грудня 2021, 12:00
Фото ілюстративне 1237
Фото ілюстративне

Чоловік неодноразово ображав свою дружину нецензурними словами, погрожуючи фізичною розправою.

Камінь-Каширський районний суд розглянув  справу про притягнення мешканця громади до адміністративної відповідальності. Про це Район.Камінь-Каширський дізнався з постанови суду від 16 листопада.

Підсудний,  24 серпня 2021 року близько 20 год., знаходячись за місцем свого проживання, висловлювався у сторону своєї дружини нецензурними словами, виганяв її з будинку, погрожував останній фізичною розправою, внаслідок чого була завдана шкода фізичному здоров`ю потерпілої, чим вчинив домашнє насильство, тобто адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КпАП України.

Судом вживались заходи щодо сповіщення ОСОБА_1 про дату, час та місце розгляду справи. 

Як вбачається з протоколу про адміністративне правопорушення підсудним поліцейським було повідомлено про дату та місце розгляду справи, що підтверджується підписом у протоколі про адміністративне правопорушення у графі «підпис особи, яка ознайомилась з місцем та часом розгляду справи».

Підсудний, знаючи про складення відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КпАП України та направлення його для розгляду до суду, не з`явився у суд, не інформував завчасно про своє бажання взяти участь у судовому засіданні, заяви про відкладення розгляду справи не подав.

За таких обставин, доходжу висновку про можливість розгляду справи у відсутності підсудного.

Суддя постановила визнати підсудного винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 173-2 Адміністративного кодексу, і накласти стягнення у виді штрафу в розмірі 255 гривень. Також він заплатить на користь держави 420 гривень судового збору.

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром