Хаотичне паркування у райцентрі, дороги, сміттєзвалища: які проблеми турбують жителів Камінь-Каширщини

08 Грудня 2021, 14:09
центральна площа Камінь-Каширський 3399
центральна площа Камінь-Каширський

Серед проблем, якими занепокоєні жителі Камінь-Каширського краю, є питання освітлення вулиць, хаотичне паркування, погані дороги, відсутність маршруток, навчання дітей у дві зміни.

Такі думки висловили мешканці Камінь-Каширщини в онлайн-опитуванні Район.Камінь-Каширський у фейсбуці. Ми цікавилися у читачів, які проблеми міста чи села турбують їх найбільше, що б вони хотіли покращити чи змінити у громаді.

Так, жителі міста Камінь-Каширський стурбовані хаотичним паркуванням машин на площі в центрі міста.

Читайте також: Топ-3 найдорожчих будинків, які продають у Камені-Каширському

Читачі Район.Камінь-Каширський висловлювалися також щодо важливості освітлення вулиць. Нарікають користувачі мережі на погані дороги. Так, найбільше думок було стосовно необхідності ремонту автомобільної дороги сполученням Полиці - Іваномисль. Писали і про дорогу Личини - Запруддя - Карпилівка.

Жителі району скаржаться на транспортні проблеми з маршрутними сполученнями.

Участь в опитуванні взяли і жителі Сошичного.

«Сошичне потрібні дуже Пішохідні доріжки. Діти ходять в школу у другу зміну, літом ще півбіди, а зимою це жах. Машин їде дуже багато збоку калюжі ями. До школи діти йдуть по декілька кілометрів іноді навіть ввечері немає світла на стовпах.», − зазначали в одному з коментарів.

До слова, жителі писали про інші проблеми, які є у селах Нуйно.

«В селі Нуйно дуже гарне покриття дороги... І водії не зважаючи що населений пункт, їздять швидше дозволеного... В нас на повороті знаходиться школа та садочок... Було би добре зробити ЛЕЖАЧІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ», − написали в одному з коментарів.

Стурбовані жителі краю, зокрема Каменя-Каширського, проблемою в парку, на центральній алейці немає світла. Читачі також хотіли би покращити благоустрій на кладовищі.

Читайте також: Голова обласної ради відвідав Камінь-Каширщину

Були думки і щодо необхідності вирішення екологічних проблем, зокрема, облаштування сміттєзвалищ у громадах. Ось ще декілька коменарів які залишили наші читачі:

 

 

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024