Дунайчук закликав розпорядників коштів «працювати більш активно»

15 Листопада 2017, 09:44
2132

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук провів робочу нараду, на якій йшлося про хід освоєння коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток району.

Участь в нараді взяли розпорядники коштів – сільські голови, керівники установ, а також виконавці робіт, що здійснюють реалізацію покладених  на них цільових завдань, ‒ повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Під час наради було розглянуто ряд актуально-важливих питань з життєдіяльності краю. Взявши вступне слово, керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук зазначив, що сьогодні важливо, щоб сільські ради району освоїли виділену державою субвенцію максимально ефективно:

‒ У нас лишилося не так багато часу до завершення бюджетного року, щоб використати виділені державою кошти. Сьогодні ми повинні консолідувати зусилля, аби завершити розпочаті на теренах району програми та проекти. Тому я закликаю розпорядників коштів працювати більш активно. Не буває безвихідних ситуацій, якщо працювати відповідально та злагоджено. Нам є над чим трудитись і є можливості для подальшого розвитку. Переконаний, спільно ми можемо реалізувати поставлені нам завдання.

Завершуючи нараду, Валерій Савович зазначив, що найближчими днями особисто побуває  в тих населених пунктах району, де триває реалізація цільових проектів, які здійснюються за рахунок субвенції з державного бюджету.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39