У Камінь-Каширському ВПУ осучаснили комп’ютерний клас

16 Грудня 2021, 08:00
У Камінь-Каширському ВПУ осучаснили комп’ютерний клас 1749
У Камінь-Каширському ВПУ осучаснили комп’ютерний клас

У Камінь-Каширському ВПУ осучаснили комп’ютерний клас. Це вдалося зробити завдяки сприянню народної депутатки України, Ірини Констанкевич.

Про це пише сайт Полісся.

За професійною освітою – майбутнє. Депутатка переконана, що наразі потрібно допомагати профосвіті вийти на новий рівень, аби вона могла наповнити ринок праці якісно підготовленими спеціалістами, що у свою чергу сприятиме відновленню економіки.

Тож до того, що у профтехосвіту потрібно інвестувати, дослухалися і в обласній раді. І, зокрема, для ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» було спрямовано 200 тисяч гривень на придбання комп’ютерної техніки.

Наразі кошти уже освоїли і діти, які навчаються тут за спеціальністю «оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», почали працювати за новенькими комп’ютерами.

«Частина комп’ютерної бази, яку заклад мав до цього, уже не відповідала сучасним викликам, не дозволяла повною мірою надавати якісні освітні послуги у галузі інформаційних технологій. Техніка морально застаріла, не відповідала вимогам технічних характеристик щодо встановлення сучасних комп’ютерних програм. Але завдяки підтримці Ірини Констанкевич цю проблему вдалося вирішити: ми придбали 10 комп’ютерів. За це їй безмежно дякуємо», — відзначив директор ВПУ Анатолій Корінчук.

За словами керівника закладу, нове обладнання дозволить вчителям повністю реалізувати навчальні програми, а здобувачам освіти відчути себе впевненими користувачами комп’ютерних програм та фахівцями своєї справи.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024