Яку зарплату отримує черченський сільський голова

23 Листопада 2017, 20:30
5733

Черченська сільська рада надала інформацію про заробітну плату і премії сільського голови Юрія Соколова.

Розмір зарплати повідомили у відповідь на запит журналіста Богдана Ліпича, – інформує сам журналіст.

Отже у відповіді сільської ради зазначено, що сільський голова в період з січня по вересень 2017 року щомісяця отримував виплати в межах 3-4 тисяч гривень. Премії за цей період йому не нараховували.

Січень 2017 – 3038, 87 грн

Лютий 2017 – 3038, 87 грн

Березень 2017 – 3038, 87 грн

Квітень 2017 – 3038, 87 грн

Червень 2017 -  4447, 62 грн

Липень 2017 – 4447, 62 грн

Серпень 2017 – 4447, 62 грн

Вересень 2017 - 4447, 62 грн

Надавати інформацію про розмір заробітних плат і премій інших працівників сільської ради відмовились.  


2

 

Коментарі
23 Листопада 2017, 22:32
Краще нехей "журналіст" скаже, за яку подачку віл укропу працює
24 Листопада 2017, 01:21
Зі Закону &quot;Про оплату праці&quot;:<br/>&quot;Стаття 31. Відомості про оплату праці працівника<br/>Відомості про оплату праці працівника надаються будь-яким органам чи особам лише у випадках, передбачених законодавством, або за згодою чи на вимогу працівника.&quot;. Тобто Цим Законом передбачено що тільки за згодою працівника можливо надати відомості про оплату праці. Тобто ще раз у тому випадку коли журналіст передав відомості про оплату праці іншим ЗМІ які ці відомості були опубліковані це означає, що його права були порушені і крім того права працівника були порушенні ще в тому випадку коли ці відомості були передані самому журналісту оскільки очевидно що журналіст не вказав з якої причини він бажає ці відомості бачити і так далі, а отже грамотний адвокат легко складе позовну заяву і ця заяву знов буде розглядатися тим же самим К-Каширським судом. Поживемо побачимо.
24 Листопада 2017, 04:33
Ех, пане Камінь. А я думав, що ви законзнаєте. Виявилось, що ні. Наведена вами стаття не стосується державних службовців, адже працівникам сільради зарплата нараховується з місцевого бюджету
24 Листопада 2017, 04:39
&quot;Надавати інформацію про розмір заробітних плат і премій інших працівників сільської ради відмовились&quot;. Нічого дивного! Там же і премії спливуть на поверхню,яку щомісяця отримує дружина сільського голови.От і тому відмовились
24 Листопада 2017, 07:56
сидіть і непишіть
24 Листопада 2017, 11:22
&quot;Наведена вами стаття не стосується державних службовців,&quot;: стосується і ЇХ, якщо не стосується то вкажіть норму при якій можна надавати іншим органам та особам. Зрозуміло що органи та особи які мають на це право можуть отримувати ці відомості. Журналіст якщо він вмотивовано вкаже для чого йому це знадобилося і то з дозволу на це працівника. Працівник наприклад він може відмовити і працівнику від цієї відмови нічого не буде оскільки працівник буде посилатися на цю норму в законі і все.
24 Листопада 2017, 12:01
Кому цікаво скільки грошей отримує цей хлоп з російським корінням? Для чого це все вивертати на поверхню? Яка мета?
24 Листопада 2017, 12:20
Довго вибирала, що саме дати вам почитати. Напевно краще роз'яснення Уповноваженого http://bit.ly/2jWV1nh
24 Листопада 2017, 12:25
А що премії у дружини сльського голови незаконні?
24 Листопада 2017, 13:06
&quot;що стосуються здійснення особою, яка займає посаду, пов’язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування&quot;: голова сільської ради та його секретар можуть прирівняні до того що Ви мате на увазі усі інші рахуються найманими працівниками й не можуть розглядатися як такі що до Них продовжується дії Законів у вищезазначеному від уповноваженої оскільки Сама уповноважена не може трактувати дії Законів По оплату праці але якщо працівник заборонить усі публічні дії для деяких осіб крім органів які мають право на ці дії то тому й бути. Наприклад судові органи ніколи не публікують дані про своїх &quot;клієнтів&quot;, а тут на цьому сайті прооблікували особову карточку з особовими даними громадянина в тому числі номер паспорта, ідентифікаційного кода та суми відрахувань від заробітної які також не можуть бути опубліковані оскільки вони не можуть трактуватися як &quot;доходи&quot;, бюджетні виплати і так далі. Отже пан Соколов має право на позов до пріснопам&quot;ятного журналіста тим більше що відомості давали журналісту, а не цьому сайту.
24 Листопада 2017, 13:19
Нехай пан Соколов сам із журналістом виясняють стосунки. Пане Камінь, ви уважно почитали роз'яснення? Чи не є зарплата працівників місцевих рад нашим місцевом бюджетом? І чи маємо ми право знати як розподіляються бюджетні кошти? Думаю ви не будете заперечувати що так. В тому й справа що зарплати і премії як вказав журналіст &quot;іншим працівникам сільради&quot; нараховуються з місцевого бюджету.
24 Листопада 2017, 14:46
Ви маєте право знати загальні суми по &quot;об&quot;єкту&quot; тобто сільської ради, а не персональні дані працівника який не давав згоди на опублікування. Ось наприклад суд над громадянином Палицею дав висновок про те, що це тільки його особиста справ та справа Волинської обласної ради персональні дані громадянина Палиці. Потім у свій час коли я працював у пріснопам&quot;ятній інспекції праці то навіть прокуратура та податкові не мали права на персональні дані працівників крім того випадку коли на них не подана заява з аргументами й однаково Вони не мали право йти й ритися до Їхнього столу але тільки залучали інспекцію працю, орган яким ма право здійснювати свої функції через відомий Закон, а тут журналіст написав і йому дали персональні дані, а цей журналіст виклав Їх у інтернет мережу. Таким чином будь-яка людина кожного разу, щомісчно може писати заяви і дивитися на заробітну плату працівників сільської ради. Чому вищезазначений журналіст наприклад не поцікавиться скільки заролябляє його редактор адже його редакція це комунальне підприємство й він (редактор) також повинен складати декларацію та подавати її до САПР.
24 Листопада 2017, 16:17
1. Доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах:<br/>2) вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону<br/>Якщо журналіст отримав інформацію у законний спосіб, а розпорядник не ретушував конфіденційну інформацію та добровільно надав її у відповідь на доступ до публ. інформації Закон передбачає вільне її використання
24 Листопада 2017, 18:33
&quot;розпорядник не ретушував конфіденційну інформацію та добровільно надав її у відповідь&quot;: ВІЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ МАЛО СТОСУВАТИСЯ ТІЛЬКИ ТІЄЇ ІНФОРМАЦІЇ ЯКА БУЛА ЗАТРЕБУВАНА, А НЕ ВСЕ ЩО ВІН ОТРИМАВ. іНШИМ РАЗОМ НЕХАЙ ДУМАЄ. ЧЕКАЄМО ДОГАНИ ВІД РЕДАКТОРА ГАЗЕТИ ЯКЩО ВІН ЗАСТОСОВУВАВ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ.
24 Листопада 2017, 19:11
Ось самі можете переконатися що з такими речами не жартують. На сайті було дві фото одне з яких оперативнинько прибрали. Ніколи не слід перегинати палку навіть в зв&quot;язку із Законом який інколи трактується на Вашу користь оскільки Ми передусім так бажаємо. Крім того у цьому випадку Закон &quot;Про оплату праці&quot; завжди дає перевагу працівнику над роботодавцем та іншими категоріями осіб незалежно від Їхнього статусу. Навіть сьогоднішня так звана інспекція праці вимушена більше співпрацювати з працівником ніж з роботодавцем та існують декілька &quot;заборон&quot; зі сторони працівника.
25 Листопада 2017, 16:53
Чому ти такий тупий
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024