У Камені-Каширському відбувся конкурс двійнят і близнят

23 Листопада 2017, 13:34
5820

Конкурс двійнят і близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся у районному Будинку дитячої та юнацької творчості.

У ньому взяли участь 20 дітей з НВК №1, НВК №2 м. Каменя-Каширського, БДЮТ, с. Карпилівка, с. Пнівне, с. Бузаки, с. Мельники-Мостище, с. Підцир’я, с. Гута-Боровенська, – повідомляють на сайті  БДЮТ.

Конкурс проходив у двох номінаціях. Спочатку діти розповідали про себе. Здебільшого це були відео презентації. У другому етапі конкурсанти демонстрували свої таланти: міні-виставу показали  вихованці БДЮТ Богдан та Тарас Солов’ї; спортивні вміння – Рувім та Рустам з с. Карпилівка; співали сестрички Ангеліна та Аліна Триндюки з с. Бузаки, Орися та Ліля Санжарівські з с. Пнівне; танцювали Олександра та Анна Куниці з с. Мельники-Мостище. Двійнята Ілля та Ангеліна Кузьмичі вміло поєднали художнє читання та вокал. Артистизм проявили Сергій та Марійка Філоненко з с. Підцир’я, Вадим та Валентин Сінчуки з НВК №1, Євгенія та Анастасія Жук з НВК №2 міста.

Ведучими свята були переможці обласного конкурсу двійнят та близнят 2016 року сестри Тетяна та Ольга Куниці, вихованки БДЮТ.

Із захопленням спостерігали  і переживали за конкурсантів мами, тата, бабусі, дідусі, вчителі та однокласники.

А захищати честь району на обласному конкурсі будуть Богдан та Тарас Солов’ї. Отож, побажаємо їм успіху.

 

1





 

 

Коментарі
24 Листопада 2017, 23:22
Славні дітки.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024