Віряни села Гута-Боровенська зустріли свою другу Пасху

24 Листопада 2017, 14:12
7674

У день молитовного вшанування святого Архистратига Божого Михаїла, 21 листопада, свою другу Пасху зустріли віряни Свято-Михайлівської громади УПЦ села Гута-Боровенська.

Про це повідомляє сайт Камінь-Каширського благочиння.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у день престольного свята Божественну літургію у храмі звершив настоятель громади села Брониця протоієрей Сергій Асафатов. Йому співслужило духовенство округи, у тому числі місцевий священнослужитель протоієрей Олександр Кулик. Отець Сергій у своїй проповіді розповів про історію свята, про необхідність щодня молитись про спасіння наших душ.

Після традиційного хресного ходу вірян та священиків протоієрей Олександр подякував усім, хто розділив радість молитви з його громадою. А цього дня разом гостями з сусідніх сіл тут була присутня народний депутат України Ірина Констанкевич, депутат Волинської обласної ради Анатолій Філюк, депутат Камінь-Каширської районної ради Костянтин Марчук, помічниця народного депутата Світлана Сидорук.

Особливо настоятель Свято-Михайлівського храму подякував батькам найменших прихожан, яких дуже багато було на храмовому святі, за те, що вони подарували радість присутності чистих дитячих душ у храмі.



1




 

Коментарі
24 Листопада 2017, 20:16
Ніхто не розкрив що таке друга Паска.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром