У Камені-Каширському на благодійному Різдвяному концерті зібрали понад 60 тисяч гривень

16 Січня 2022, 09:00
У Камені-Каширському відбувся Різдвяний благодійний концерт 1582
У Камені-Каширському відбувся Різдвяний благодійний концерт

У неділю, 9 січня, у районному будинку культури відбудеться Різдвяний благодійний концерт.

Про це повідомляє сайт Полісся.

Уже традиційно за ініціативи та участі Церкви «Христа Спасителя» євангельських християн-баптистів у Камені-Каширському відбувся різдвяний благодійний концерт. Цьогоріч під час заходу «Ісус – Спаситель світу» вдалося зібрати 61 тисячу гривень для двох діток із району.

Таку духовно-доброчинну акцію євангельські християни-баптисти проводять вже декілька років поспіль. 

Долучитися до дійства, яке проходило 9 січня, змогли усі охочі жителі міста та району. Відвідали його також такі поважні персони, як голова Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Ярослав Троць, місіонер зі Сполучених Штатів Америки Річард Махер, пастор Церкви «Христа Спасителя» ЄХБ міста Каменя-Каширського Анатолій Калюх, помічник нардепки Ірини Констанкевич – Юрій Дмитрук. 

На Різдвяному концерті виступили християнські хори, родинні колективи, солісти, декламатори та духовий оркестр огорнули зал у затишну родинну атмосферу. 

Провели також благодійний збір. Цього року пожертву одразу передали мамам двох дітей з Камінь-Каширщини. Кошти підуть на лікування для трирічної Маргарити Свиридюк із села Котуш, у якої в ранньому віці діагностували ДЦП і сенсоневральну глухоту, а також семилітньому Арсенові Обушко з Гути-Боровенської, який з народження бореться із правобічною клишоногістю. 

Життєвий шлях обох діток із пелюшок надзвичайно тяжкий фізично, морально та фінансово. Кожен із них й надалі потребує дороговартісного лікування та реабілітації.

«Ми повинні єднатися у такий нелегкий для нашої країни час та бути жертовними і чуйними до біди ближнього. Тож, сподіваємося, такі благодійні акції проводитимуться частіше у нашому місті. Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в організації нашого духовного заходу, за сприяння в проведенні — місцевій владі та адміністрації районного будинку культури, а також тим, хто простягнув руку допомоги краянам. Хай Господь Ісус Христос благословить кожну сім’ю і родину нашого міста та району, народиться у кожному серці та дарує Свій мир і вічне спасіння!», — зазначив пастор Анатолій Калюх.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024