В останній тиждень січня на Волинь повернуться морози

21 Січня 2022, 15:00
Фото ілюстративне 839
Фото ілюстративне

Наприкінці січня на Волині очікується повернення морозів, які можуть досягнути -13°С. На початку завершального тижня можливий помірний сніг. Холодна погода пануватиме до кінця місяця.

Погода в північній частині Волинської області

В неділю, 23 січня північні райони Волинської області відчують наближення арктичного фронту. В Камінь-Каширському вночі температура впаде до -9°С. В понеділок пануватиме ясна погода, денна температура становитиме -5°С, вночі підморозить до -12°С. 

Наступного дня вдень потеплішає до 0°С, очікується помірний сніг, дороги вкриє ожеледиця. З 26 січня в Камінь-Каширському, Шацьку, Ковелі очікується зниження температури. В четвер та п'ятницю морози сягнуть відмітки -11°С. У завершальні вихідні січня трохи потеплішає, і середня температура становитиме -5°С.

В Луцьку очікується мороз до -13°С

Наприкінці січня погода в Луцьку продемонструє зимовий характер. В понеділок, 24 січня вдень очікується від 6 до 8 градусів морозу, вночі похолодає до -11°С.

У вівторок вдень потеплішає до -1°С, слабкий нічний сніг зміниться мокрим снігом, вологість повітря становитиме 85%. На мерзлому грунті утвориться ожеледь.

У четвер холодний фронт викличе похолодання до -11°С, а можливо навіть до -13°С. Рвучкий північний вітер посилить дискомфорт, та створить відчуття що мороз сильніший принаймні на 4-5 градусів. В суботу та неділю в Луцьку температурні покажчики триматимуться на рівні від -5°С до -7°С. Ймовірність опадів знизиться до 20%.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром