Будівництво школи у Соснівці – на завершальному етапі

29 Листопада 2017, 21:16
6738

Сьогодні, 29 листопада 2017 року, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус та начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась побували у селі Соснівка.

У ході візиту посадовці оглянули стан проведення ремонтних робіт навчальних класів та внутрішніх санітарних кімнат у Соснівській філії опорного навчального закладу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Пнівне, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Як зауважив Валерій Савович, наразі готовність об’єкта – 80 %.

За результатами поїздки керівник виконавчої гілки влади в районі дав доручення начальнику відділу освіти райдержадміністрації проконтролювати, аби відповідні роботи завершилися до кінця поточного року.


 

 

Коментарі
30 Листопада 2017, 01:23
Просто аж не вистачає часу для інспектування усіх робіт яке котиться районом але ж що Вони робитимуть після того як пройде децентралізація і що по можливості вони усі зробили для того щоб децентраліація встапила у свої права тут на К-Каширщині? Крім двох-трьох балачок абсолютно нічого. Майже ні один з чотирьох ймовірних ОТГ не знають що вони будуть робити у себе в процесі свого реформування. Або поставимо питання таким чином чи хоч би однин ймовірний керівник ОТГ їздив до сусідів придивоятися до реформованих сільких рад. Найбільше ймовірне ОТГ це Сошичненське, ніхто нікуди не їздили, К-Каширське закінчують прибирання своїх вулиць, Бузаківське продовжують ділити землю з Добринськими, Пнівненське схоже що вже поділилося на два, Полицівське це також вже поділене. Результат року в питаннях децентралізації нуль цілих нуль десятих, а вони продовжують свій шлях, шлях інспекцій по трупах сільских рад.
30 Листопада 2017, 01:38
Якщо і надалі будуть "соображати на трьох" свої інспекційні поїздки на завідомо зрозумілі об'єкти та ритуальні справи, то буде не нуль цілих і хунь десятих, а глибокий мінус. Хіба можна так не довіряти один одному чи з якої причини обом головам пхатися на один об'єкт при такій напрязі у районі??? Дочинський і Бобчинський, інакше й не скажеш!
30 Листопада 2017, 10:10
Добчинський і Бобчинський - а третій хто?
30 Листопада 2017, 11:08
Їх поїхало тільки троє, от як укроп їздить то відразу по 10 чоловік
30 Листопада 2017, 13:33
"Їх поїхало тільки троє, от як укроп їздить то відразу по 10 чоловік": у чому тут Ви бачите проблему якщо Укроп їздить по десять чоловік? Тут справа у тому які функції вони виконують ао з якою метою. Якщо вони їздять з метою переконати людей про доцільність децентралізації то тут і десять мало але якщо вони (троє) їздять тільки для того щоб втікти з власних кабінетів оскільки вже не сила терпіти вакууму інформації власного безсилля коли нічого не тямиш, не розумієш й нічого не можеш і тільки залишається що поїхатий подихати свіжим повітрям то це вже інша справа. То у чому проблема коли десять?
30 Листопада 2017, 19:13
Я думаю, наразі Соснівська ЗОШ, це найнагальніша потреба Камінь-Каширського району. А все решта в нас просто чудово. Що скажеш, нікуди гроші діти.
30 Листопада 2017, 19:20
А що соснівським діткам школа непотрібна.
02 Грудня 2017, 00:35
Укроп їздить тільки для власного піару і чхати їм на децентралізацію..Палиця взагалі в кабінеті не сидить, тільки все "дихає" за кордоном а не на Волині
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024