Мешканця Камінь-Каширщини судили за насильство щодо свого сина

23 Січня 2022, 12:00
Мешканця Камінь-Каширщини судили за насильство щодо свого сина 1246
Мешканця Камінь-Каширщини судили за насильство щодо свого сина

Чоловік ображав свого сина нецензурними словами, погрожуючи фізичною розправою.

Камінь-Каширський районний суд розглянув  справу про притягнення мешканця громади до адміністративної відповідальності. Про це Район.Камінь-Каширський дізнався з постанови суду від 30 листопада.

Підсудний, 11 вересня 2021 року близько 21 год. знаходячись за місцем свого проживання, безпричинно чіплявся до свого сина, висловлювався в його сторону нецензурними словами, намагався побити останнього, розкидав речі, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров`ю потерпілого, чим вчинив домашнє насильство, тобто адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КпАП України.

Він же, 10 жовтня 2021 року близько 17 год. 50 хв., знаходячись за місцем свого проживання, висловлювався в сторону своєї колишньої дружини нецензурними словами, намагався затіяти бійку, словесно погрожував потерпілій фізичною розправою, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров`ю останній, чим вчинив домашнє насильство, тобто адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КпАП України.

У судовому засіданні підсудний вину у вчиненні зазначених адміністративних правопорушеннях не визнав і, користуючись правом, передбаченим ст. 63 Конституції України, від дачі пояснень відмовився.

Винуватість підсудного у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 173-2 КпАП України, підтверджується дослідженими у судовому засіданні доказами.

Враховуючи характер вчинених правопорушень, вищенаведені конкретні обставини справи та особу підсудний який  раніше до адміністративної відповідальності не притягувався, вважаю за достатнє та необхідне застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 255 грн.

Крім того, стягнув ще з нього на користь держави 454  гривні судового збору.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром