Що подарувати друзям на день всіх закоханих?

24 Січня 2022, 14:00
Фото ілюстративне 1196
Фото ілюстративне

День Святого Валентина - це чудове свято, коли ми вітаємо своїх найближчих і намагаємось оточити їх турботою, любов'ю та увагою. 

Ну і, звичайно ж, цього дня прийнято дарувати рідним людям подарунки, зокрема й друзям, якщо саме з ними ви плануєте відзначати 14 лютого. Про те, що ж можна подарувати своїм товаришам у цей день, будь вони парою або просто вашими друзями, ми і поговоримо в цій статті.

Подушка

Якщо ви хочете подарувати одночасно щось практичне і миле, то ви можете зупинити свій вибір на цьому варіанті. Тим більше, що варіацій подушок дійсно багато і ви можете подарувати друзям саме те, що їм точно сподобається. Це може бути подушка для подорожей, величезна подушка для сну та обіймашок, декоративні вироби для дому, ортопедична подушка для нормалізації сну та підтримки здоров'я, іграшки та багато іншого.

Солодощі

Багато наших знайомих ті ще ласуни, то чому б не враховувати цей факт при виборі подарунка на 14 лютого? Так, ви завжди можете вибрати той чи інший смаколик для своїх друзів, наприклад, це може бути набір жувальних гумок Love is, цукерки зі смаком алкогольних коктейлів, фігурки з шоколаду, східні ласощі, безглютенові солодощі зі стевією, оригінальні солодощі з Гаррі Поттера, шоколад з незвичайними спеціями, бокси з макарунами, мед та арахісові пасти і так далі.

Сертифікат на враження

Такий презент можна дарувати як окремим людям, так і цілій компанії, адже завжди можна знайти цікаву пригоду та оригінальне враження на будь-який смак! Вам лише потрібно придбати такий сертифікат на https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/, і вибрати одне або кілька вражень, які і стануть подарунком для ваших близьких. Це може бути купання в чані, майстер-клас скелелазіння, кіновечір для двох, міський квест, биття посуду, тайський масаж, політ в аеротрубі, фотосесія, дегустація вин тощо.

Проектор

Це досить не дешевий подарунок, але він точно сподобається вашим друзям. Адже завдяки цьому гаджету вони зможуть влаштувати незабутню атмосферу кінотеатру прямо вдома, транслюючи улюблені фільми або серіали на великий екран. 

При цьому, якість звуку та зображення дійсно дуже висока, що дозволяє переглядати будь-які відео з відчуттям того, що ви просто придбали свій власний кінотеатр.

Скретч-постер

Непоганий варіант для подарунка, тим більше, що таких постерів багато і їх головною особливістю є те, що верхній шар легко стирається за допомогою монетки. Популярний варіант такого постера - це карта світу, і такому презенту точно будуть раді затяті мандрівники. Але й окрім цього варіанта можна вибрати для друзів якісь мотивуючі постери, наприклад, список справ на рік, завдяки якому ваші друзі зможуть визначитися, що їм насправді цікаво і провести найближчий рік з користю.

Аксесуари для телефону

Якщо ви хочете подарувати щось просте, але те, чим будуть користуватися ваші друзі, то ви завжди можете підібрати для них аксесуари для телефону. Це може бути інноваційне захисне скло, чохол із зображенням улюбленого героя, попсокет, спеціальний тримач для смартфона в автомобіль, кріплення з бездротовою зарядкою, кільцеве світло для селфі, гнучкий тримач на шию тощо.

І пам'ятайте, що ваші друзі будуть раді будь-якому презенту, особливо якщо ви вибиратимете його для них з любов'ю!

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром