Жителя Камінь-Каширщини засудили за домашнє насильство над матір'ю

27 Січня 2022, 10:15
Фото ілюстративне 1090
Фото ілюстративне

П'яний чоловік ображав свою матір, нецензурними словами, погрожуючи фізичною розправою.

Камінь-Каширський районний суд розглянув  справу про притягнення мешканця громади до адміністративної відповідальності. Про це Район.Камінь-Каширський дізнався з постанови суду від 16 грудня.

Підсудний, 19 листопада 2021 року в 15 год., знаходячись в житловому будинку за місцем свого проживання, повторно протягом року вчинив домашнє насильство відносно своєї матері, яке виразилось в нецензурній лайці, словесних погрозах фізичною розправою, намаганні вигнати її з будинку та затіяти бійку, що не завдало фізичного болю і не спричинило тілесних ушкоджень, чим скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 173-2 КУпАП.

При розгляді справи підсудний свою винуватість у вчиненому адмінправопорушенні визнав повністю.

Читайте також: Мешканця Камінь-Каширщини судили за насильство щодо свого сина

Винуватість підсудного у вчиненні даного адмінправопорушення підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, в якому викладена суть правопорушення.

Враховуючи характер вчиненого адмінправопорушення, дані про особу, яка не вперше притягується до адміністративної відповідальності за подібне адмінправопорушення, його негативну характеристику за місцем проживання, суддя вважає за доцільне піддати ОСОБА_1 адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі, що передбачений санкцією ч. 2 ст. 173-2 КУпАП.

Суд визнав домашнього насильника винним, у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 (триста сорок) гривень та ще стягнути з нього на користь держави 454 гривні судового збору.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром