Депутат обласної ради Анатолій Бусько став заслуженим будівельником України

02 Лютого 2022, 10:00
Анатолій Бусько став заслуженим будівельником України 1478
Анатолій Бусько став заслуженим будівельником України

Депутат обласної ради Анатолій Бусько став заслуженим будівельником України.

Про це повідомляє Полісся.

З нагоди Дня Соборності Президент України Володимир Зеленський «за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зміцнення міжнародного авторитету України, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю» присвоїв почесне звання «Заслужений будівельник України» жителю Каменя-Каширського, депутатові Волинської обласної ради, директорові товариства «ДОФ Арбо» Анатолію Буську.

Читайте також: Як у селі на Камінь-Каширщині формують військову частину тероборони

Відтак, удостоєний Анатолій Федорович й державних нагород від попереднього президента Петра Порошенка. За вагому підтримку учасників антитерористичної операції у 2016 році його відзначили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня». 

Тоді ж він отримав і медаль «За жертовність і любов до України» від патріарха Філарета.

До слова, народився і виріс Анатолій Бусько у селі Брониця. Одразу після строкової служби в армії працював водієм в держлісгоспі, їздив за кордон на сезонні роботи. Уже багато років він є активним громадським та політичним діячем, меценатом. 

Починаючи з 2006-го, був депутатом міськради, потім райради та вже друге скликання поспіль обирається до облради. Нині входить до фракції «За майбутнє». Активно почав займатися бізнесом ще з 2000 року, коли зареєструвався підприємцем і поступово заснував й очолив спочатку ТзОВ «ДОФ Арбо» (лісопильне та стругальне виробництво), а потім ТОВ «Дорсо» (виробництво фанери, плит та панелей, шпону). 

Деякий час працював за сумісництвом директором спільної українсько-італійської фірми з іноземними інвестиціями «Арсіл». А з 2020 року став керівником ТОВ «КаміньБуд», яке займається будівництвом доріг та автострад

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024