Лісівники подарували вихованцям реабілітаційної групи ДНЗ "Казка" ноутбук

03 Грудня 2017, 20:36
4656

До Дня інваліда колектив державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс” зробив для своїх підшефних – діток реабілітаційної групи дошкільного навчального закладу №3 “Казка”, гарний і необхідний подарунок – ноутбук.

З його допомогою заняття, ознайомлення з навколишнім світом, природою для дошкільнят стануть ще цікавішими, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Напередодні директор підприємства Олександр Грицай, головний лісничий Володимир Корецький завітали до дітей, поспілкувалися з ними, вихователями групи. Обговорили, зокрема, актуальні потреби, чимало з яких пообіцяли вирішити. Адже колектив лісопідприємства не забуває про своїх маленьких підшефних з особливими потребами. Щоразу, чи то у випадку необхідності, чи то з нагоди новорічно-різдвяних та інших свят, надають свою допомогу.

 



1

 

 

Коментарі
03 Грудня 2017, 23:39
А нахіба діткам в садочку ноутбук??? Щоб виховательки в інтернеті ,в Однокласниках та Вконтактах сиділи??
03 Грудня 2017, 23:52
Навіть коли новини про гарні добрі справи у коментах одна грязь. Ну чому так? Робіть добро і воно повернеться Вам сторицею.
04 Грудня 2017, 00:10
Щось я дуже сумніваюся на рахунок Однокласників та інтернету. Там пекло. Там люди приходять на роботу і відразу чекають закінчення робочого дня. Я би радив Лісівникам через деякий час перевірити де подарований ноут. Колись підприємець Кузьмич С. В. подарував для дітей ДВД та колонки з буфером, а завідувачка забрала собі.
04 Грудня 2017, 01:53
Може ліпше з дерева щось зробили та "подарували". Скажімо меблі, бо на фото щось не видно нормальних виробів з дерева.
04 Грудня 2017, 02:42
Нікого з працівників групи не знаю особисто. Та думаю, що не можемо ми ВСІ бути настільки бідними на совість. В дітей забрано неповоротне - здоров'я. Як можна дозволити собі в них ще щось забрати? Лікування таким завідувачкам знають лише китайці - сокира і колодка.
04 Грудня 2017, 11:53
Коментатор з ніком "Читач" часто пише слушні та варті уваги речі, але у даному випадку я не можу його підтримати. Бачити в ноуті тільки "ОК" та нетрозваги - себе не поважати. Дітям, особлмиво хворим, у неті можна знайти купу розвиваючих ігр, методик, відгадайок та іншої корисної інформації. Я вже не кажу про можливості мультимедійного супроводу в процесі навчання і виховання тих чи інших навичок у дітей. Цей заклад, якщо бути щиросердечним, мав би бути у полі зору практично всіх - від влади до пересічного мешканця міста, адже рівень відношення до неповносправних характеризує рівень цивілізаційної розвинутості громади/суспільства. Увага до закладу, серед іншого, передбачає й контроль за найнятим туди керівництвом та персоналом, причому контроль жорсткий і миттєвий - при найменших зловживаннях гнати брудним помелом за межі території. Тому, лісівникам за дарунок від/під Миколая - респект і уважуха, хоч щось зі спиляного бездумно лісу потрапило дітям, котрі страждають за чиїсь гріхи...
04 Грудня 2017, 20:21
Цікаво, а якби подарували той ноутбук, але без піару у вигляді фоток, то щось би змінилося? Нині ж таке враження, що фото важливіше за поступок. Чи не так?
04 Грудня 2017, 22:07
Думаю, що тут не зовсім доречно штрикати за піар, бо контингент отримувачів таки специфічний і потребує підтримки та наслідування іншими. Це не подарунок безплатних путівок на Буковель в осінню пору від Фонду Палиці на відеокамеру, це трохи інше. Погодьтеся, пане "удачнику" ))
04 Грудня 2017, 22:34
Ю́рий Ива́нович Де́точкин — главный герой трагикомедии «Берегись автомобиля» (1966) по сценарию Эльдара Рязанова и Эмиля Брагинского, сыгранный Иннокентием Смоктуновским. «Робин Гуд XX века», он угонял личные автомобили у людей, живущих на «нетрудовые доходы», и переводил вырученные от продажи машин деньги на счета детских домов.
05 Грудня 2017, 11:00
Дуже дивно мені все це читати. З лісників зробили Робін Гудів, з вихователів - задротів, а з завілувача - монстра. Бо це ж в дитячий садок подарували ноутбук. А коли вчитель у школі збирає з батьків гроші на ноут у клас, то швиденько, мовчки несете, щоб чаду не поставили погану оцінку. Тільки зарплата вихователя і вчителя (з вищою освітою) різниться в 3 рази.
05 Грудня 2017, 11:37
Шукав у вікіпедії значення слова "задрот", з'являється лишень " no logic"... Та й критерії й обгрунтування, мовляв, - дарують багатим вчителям то і нам бідним щось подайте - також не на висоті!
05 Грудня 2017, 13:30
Було б все по-іншому, якби передавали не за допомогою фоток, а за допомогою документів, наприклад, якогось там акту передачі тощо. Так було б правильно та чесно.
07 Грудня 2017, 01:18
Справи цього днз у свій час звучали у всіх шпальтах газет волині, а те що забирають коментарі "Випускника" це позор. І про Пася правда бо я там працювала. Завідувачка погана людина і не заслуговує такоі посади. Можливо і цей коментар заберуть.
07 Грудня 2017, 01:25
Дякую за підримку. Шкода, що не усі читчі можуть побачити забрані коментарі через відсутність можливості опублікувати скрінів опублікованих мною коментарів.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024