У Камені-Каширському відбувся допрем’єрний показ фільму «Шлях поколінь»

08 Лютого 2022, 11:28
У Камені-Каширському відбувся допрем’єрний показ фільму «Шлях поколінь» 1080
У Камені-Каширському відбувся допрем’єрний показ фільму «Шлях поколінь»

У неділю, 6 лютого в Центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбувся допрем’єрний показ документально-художньої стрічки «Шлях поколінь».

Про це інформує пресслужба РДА.

Фільм розповідає про боротьбу українського народу за незалежність. Сюжетні лінії висвітлюють події, що відбувалися у двох вимірах: повертають в часи Другої світової війни та тісно переплітаються із сучасним протистоянням російській агресії.

В основу сюжету лягла біографія зв’язкової УПА Ганни Абрамчук і бійця УПА Степана Петраша. Окремі сцени фільму знімали на Волині в урочищі Вовчак, позаяк саме там було одне з перших повстанських розташувань.

Після демонстрації кінострічки своїми враженнями поділилися голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

«Насправді споглядала на одному подиху, адже це реальні люди, справжні життєві історії та долі, які пробирають до мурашок. У нинішній час, коли над Україною нависли нові загрози й виклики, фільм особливо актуальний, адже нагадує про те, наскільки важливо берегти єдність, силу духу, незламність і патріотизм. Ми повинні завше пам’ятати про героїчні подвиги нашого народу. І як демонструє історія, Україна обов’язково здобуде перемогу!»

Слід зазначити, що фільм відзнятий за благодійні кошти. Нині його допрем’єрні покази відбуваються у різних містах України, а восени цього року «Шлях поколінь» планують демонструвати на екранах кінотеатрів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024