У Камені-Каширському встановили головну ялинку району

14 Грудня 2017, 20:27
6081

У вівторок, 12 грудня, на площі Культури у Камені-Каширському встановили новорічну ялинку.

До речі, виросла вона у селі Раків Ліс

5

2

1

2

 

Пишну та струнку красуню вже й прибрали. За словами Ігоря Каденчука, керівника комунального господарства, працівники котрого відповідальні за це, оздобили ялинку минулорічними прикрасами.

3

 

Район.Камінь-Каширський поцікавився у міського голови, чи не розглядалася бува пропозиція замість того, щоб рубати щороку дерева для новорічної окраси, зробити щось на зразок як у Луцьку. Там цього року новорічне дерево досить креативне – зроблене із металевих куль, які кріпляться до каркасу.

Василь Бондар сказав, що цілком можливо наступного року і подумають про якесь креативне рішення, якщо ніхто не зголоситься подарувати ялинку для міста. Поки що ж із цим проблем не було.

 

Коментарі
15 Грудня 2017, 01:03
А найкраще було б посадити ялинку, як вони ростуть у людей. І озеленення, і прикраса, і дбайливе ставлення до природи, приклад дітям та іншим містам. Ось там, де бари-кав`ярні-наливайки-гадюшники... Досі б виросла...
15 Грудня 2017, 01:59
О, Боже. Яка вона страшна!
15 Грудня 2017, 02:35
А що за піар "Тільки разом"? Може вже й на адмінбудинку напишемо "Тільки разом"? І це вже не один рік!!! Ганьба!
15 Грудня 2017, 02:49
Кожного року одне й те ж! Камінь-Каширці вже й не звертають увагу на ту ялинку. Ще лишилося навішати хаотично гірлянди, які призначені для прикрашання будинків ззовні і зовсім не гарно виглядають на ялиці і все ілюмінація сільського клюбу готова! Цікаво скільки з міського бюджету (чит. з наших карманів) виділили на транспортування трактором і обвішування старими іграшками?
15 Грудня 2017, 10:22
от не погоджуюсь, бо дерево гарне розкішне. а от дощик покидали як попало. не естетично. ну і оця огорожа могла б бути, якби міська рада закупила сама і не була залежна від Фонду, бо там не повинно бути будь-яких слоганів, окрім, хіба, - "З Новим роком" чи "Щастя і миру вам у Новому році". Бо це вже порушення не тільки естетики, але й етики.
15 Грудня 2017, 10:35
Саме дерево гарне, я говорю про прикраси...
15 Грудня 2017, 11:11
Дерево дійсно дуже гарне. Просто влада не належно відноситься до таких речей. Називається, аби була. А чи гарна новорічна красуня чи ні- це вже інше питання, яке нікого з високопосадовців не хвилює.
15 Грудня 2017, 11:41
Як завжди прикрашена дуже страшно!!!!!! Позор меру міста!!!
15 Грудня 2017, 12:14
А місце де її поставили? Її там не видно! Захаращили місто генделиками і зробили з центру парковку, а ялинку засунули де прийшлось... Було б не погане місце біля Нашого краю, але там у нас славнозвісний годинник і напрямок на Париж! Отак, дивишся на нашу ялинку і на напрямок і думаєш, а може на вихідні в Лувр зїздити?
15 Грудня 2017, 12:19
Дерево дуже красиве. Але хоч раз за стільки років можна нормально украсити ялинку, щоб вона була не головним кошмаром на святі. Для цього не обов'язково, щоб були нові іграшки, зробить хоча б один раз акуратно. В селах і інших районах краще прикрашають і не новими іграшками, може поїдьте по району повчіться і переробіть, зробіть свято для дітей, а не для алкоголіків, яким було б одинаково якби там і нічого не стояло...
15 Грудня 2017, 12:24
На рахунок посадити ялинку в центрі замість чергового алкопункту дуже хороша ідея...
15 Грудня 2017, 15:12
Пора саджати кінець кінців стаціонарну. Про напрямок Париж вірно сказано. Прикрасили як завжди(((( Оці гірлянди це просто треш...Пора вибрати 3 кольори і поповняти щороку колекцію, щоб ялинка була в одному стилі. А то ж дивитись шкода... Схоже на аби відбути.
15 Грудня 2017, 15:46
То напишіть Ющенко-Так !
15 Грудня 2017, 16:05
Або, Юлі - повну волю !
15 Грудня 2017, 18:11
Що важко прикрасити гарно?
15 Грудня 2017, 22:36
Та ви вже всі дістали з своїм&quot;фе-фе фу-фу&quot;тільки те й робите що займаєтесь критикою а як на рахурнок дружно організуватись і зробити своїми руками або купити прикраси на ялинку і все<br/>І це буде не на один рік!Вам будуть вдячні мешканці міста. Можливо вас на відкритті ялинки представлять як людей які зробили дизайн ялинки неповторним))))))А що слабо????)))Чи ми тільки вміємо гарно всіх критикувати. Давайте вже нарешті починати з себе а не перекидати на когось. Це наше місто і якщо ви хочете щоб щось мінялось то потрібно і самому для цього щось робити!!!!!!
16 Грудня 2017, 01:10
Той хто відповідає за це, той і має гарно все організувати За що вони гроші отримують і протирають там штани в міській раді...Люди мають повне право критикувати, бо якби все було по-людськи то і критики не було... Навіщо ви там працюєте на керівних посадах, щоб людські гроші розкрадати?!.Не можете справиться з цим,звільняйтесь..ато бачте вони хочуть щоб люди вже самі прикрашали і складались на іграшки, а вони виділені гроші на це по своїх карманах ..... Самим не смішно!!! Якщо мер не справляється то найдеться людина яка все гарно організує.. Звільняйте місця з розумних... Ато з такою владою за місто стидно...
16 Грудня 2017, 11:03
Шановний Вадим, я далека від влади якщо ви думаєте що це наші чиновники писали,я працюю зовсім в іншій сфері,але хочу сказати про те що ми так любимо критикувати при тому навіть не проявити ініціативу щось зробити для міста самим.Я за те щоб у владі були нормальні керівники які займались своєю справою а не &quot;деребаном землі &quot;.Якщо мене хоч хтось підтримує в ідеї на рахунок прикрас на ялинку то напишіть .Можливо цього року ялинка буде найгарніша завдяки небайдужим громадянам.
16 Грудня 2017, 12:48
&lt;p&gt;На садочки люди дають, на школи дають, на дороги дають, на електрофікацію і газифікацію дають, а для чого нам ця багатоповерхова споруда з трутнями, які плюють на наші проблеми, хіба мер і його колега по санстанції, типу голова рда можуть вирішити наші проблеми. Мер чекає що йому хтось щось подарує, за той пісок ,який возять кожен день, місто можна виложити бруківкою і зробити нормальні дороги.&lt;/p&gt;
17 Грудня 2017, 17:26
Подивіться, який порядок у Бондара біля власного будинку... Тоді який він порядок наведе у місті?
23 Грудня 2018, 19:40
Треба розмістити на ній гніздо для мера, і ялинка вмить стане найкращою!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром