У Камені-Каширському дітей-сиріт привітали з Днем Святого Миколая

19 Грудня 2017, 20:22
2554

Сьогодні, 19 грудня, в залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня Святого Миколая.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування тут організували свято. На нього малеча прибула разом зі своїми опікунами.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус звернулися до дітей з вітальним словом.

– Я нікому не відкрию істини, сказавши, що діти – наше майбутнє, – вітаючи присутніх зі святом, зазначив Валерій Дунайчук. – Всі ми – і батьки, і влада, і держава, повинні допомогти їм реалізувати себе в цьому житті, посприяти їхнім планам та ідеям. На жаль, долею складається так, що з різних причин не всі дітки мають змогу отримати батьківську опіку. А тому сьогодні одним з найважливіших наших завдань є піклування про дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування. Ми повинні максимально допомогти їм та їхнім піклувальникам у повсякденні, щоб присутні у залі представники підростаючого покоління отримали шанс на гідне майбутнє. Саме цим діткам розбудовувати нашу молоду державу, саме вони є нашою надією та гордістю.

Після привітальних слів керівника виконавчої гілки влади району, до присутніх звернувся Віктор Сус:

– Я знаю, що сьогодні у цьому залі є батьки, котрі взяли на себе надскладну відповідальність – виховання дітей, які народилися в чужих сім’ях. Я від щирого серця захоплююся цими людьми, адже вони, будучи піклувальниками, замінили для цих діток рідних батьків. Це надзвичайно непросте завдання, але дуже тішить те, що ви з ним гідно справляєтеся.

Після цього відбулося вручення символічних подарунків для малечі, а по завершенню офіційної частини дійства всі дружньо відбули в районний будинок культури на святковий концерт.


 

Коментарі
19 Грудня 2017, 22:26
Чужих дітей не буває-вони всі наші...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром