Тимошенко і «Батьківщина» могли б перемогти на виборах у грудні

22 Грудня 2017, 12:53
Юлія Тимошенко 1390
Юлія Тимошенко

За лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко проголосували би 20,5% українців, якби вибори президента відбувались у середині грудня. 

Про це свідчать дані соціологічного опитування, презентованого Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), оприлюднені на сайті РБК-Україна. 

Так, якби вибори президента відбувалися в середині грудня, то голоси тих, хто визначився зі своїми уподобаннями і прийде на вибори, розподілилися б таким чином: 20,5% проголосували б за Юлію Тимошенко, 16,9% – за Петра Порошенка, 12,8% – за Анатолія Гриценка, 9,5% – за Юрія Бойка, 9,2% – за Олега Ляшка, 8,5% – за Андрія Садового, 7,8% – за Вадима Рабіновича, 3,6% – за Володимира Гройсмана, 3,2% – за Олега Тягнибока, 1% – за Арсенія Яценюка. За інформацією соціологів, такі показники (окрім тих, хто не визначився з вибором і не збирається іти на вибори) є найближчими до можливих результатів реальних виборів.

Партія Тимошенко «Батьківщина» лідирує також у партійних рейтингах. Так, якби вибори до Верховної Ради України проходили в середині грудня, то голоси тих, хто визначився і прийде на вибори, розподілилися б так: 17,2% проголосували б за партію «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», 13,4% – за «Блок Петра Порошенка», 10,7% – за «Опозиційний блок», 10,2% –  за партію «За життя», 10,2% – за Радикальну партію Ляшка, 8,8% – за «Громадянська позиція», 7,4% – за «Об’єднання «Самопоміч», 5,4% – за «Свобода», 3,7% – за УКРОП, 3,2% – за Аграрну партію, 3,1% – за «Рух нових сил», 1,8% – за «Народний фронт», 1,4% – за партію «Відродження», 1,4% – за Соціалістичну партію.

Опитування проводилося з 2 по 14 грудня 2017 року КМІС на замовлення клієнта методом особистого інтерв'ю. Загалом опитано 2039 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 4-х ступеневою стохастичною вибіркою, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.  Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.

Коментарі
22 Грудня 2017, 17:07
ЗлоЮлі - місце в Качанівській колонії, а не в кріслі Президента. Таке враження, що всіх мають за дурнів..
22 Грудня 2017, 18:30
А де взялися Порошенки, Гунчики-Дунайчуки, Луценки та інші офіційні особи ? Не після Вашого, часом. майдану ?
22 Грудня 2017, 19:42
А де Читач?
22 Грудня 2017, 19:48
Майдан був не чиїмось, а народним. Люди повстали проти тиранії злочинців, які позиціонували і позиціонуватимуть тим, кого обкрадали і воліють надалі обкрадати.
22 Грудня 2017, 23:28
Цей рекламний матеріал від БЮТ під назвою " Тимошенко і «Батьківщина» могли б перемогти на виборах у грудні", який чомусь адміністраторами сайту RK(район.камінь) не позначений відповідним чином, як на мене, практично є викинутими грошима на вітер. Бо мало того, що публікація реклами потребує відповідної оплати, але ж і замовлення матеріалу у соціологічних шарашках з назвою на кшалт "Чево изволите?" також не дешеве. Ну, але, мені можуть дорікнути, цим всі грішать і це буде майже правдою. І все було б для ЮВТ більш-менш добре, себто другі-треті місця у рейтингах, що дозволяє, як тому приймаку, - до всього мати діло, але ні за що не відповідати. Але ж скільки шило у мішку не ховай, воно все одно з якогось боку штрикне. Сьогоднішнє доволі таки знакове рішення Стокгольмського арбітражу, який відхилив вимоги "Газпрому" до "Нафтогазу" на суму 56 мільярдів доларів, окрім всього також зайвий раз яскраво підтвердило корупційність та незаконність того злощасного газового договору 2009 року, котрий організувала та благословила Юля з Кремлем напередодні президентських виборів в Україні. Авантюристичність її характеру, у т.ч. і через згадане Стокгольмське рішення, набирає дедалі чіткіших обрисів вже й на міжнародному рівні та і витягує відомі та й не дуже скелети з численних шаф нашої "рятувальниці". Щастя Юлі лишень у тому, що її прихильниці в Україні практично не читають інтернету, не послуговуються солідними джерелами інформації, адже вони довіряють виключно телевізору, що у житті стареньких відіграє майже таку ж роль, як і холодильник. Ці два ящика є практично "сполученими посудинами" і основними у житті наших обивателів, бо як тільки стає порожнішим холодильник - одразу відповідь шукають у телевізорі або газетках чи інших джерелах. А тут тобі на блюдцеві: "За лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко проголосували би 20,5% українців, якби вибори президента відбувались у середині грудня." От тільки це "БИ" їм і заважає. ЯкБИтологія - "наука" широковідома і легка для сприйняття, лишень надто примарна та підступна у цьому світі...
22 Грудня 2017, 23:44
Таки так. У зв’язку із прочитаним у вас виникає запитання у нас – а чи доживе Юля, йдеться про її політичне життя, до початку виборів? Окрім перемоги у Стокгольмі є арешт шпигуна у КАБМІНІ. Як повідомили ЗМІ зі слів СБУ, за шпигуном довго стежили, аби назбирати доказів для суду. То може і про Юлію збирають докази. Йдеться не про її договір з Путіним з приводу газу, а про відносини антидержавного спрямування. Бо якось не віриться, що вона так просто, через любов до українського народу, ту газугоду підмахнула?
23 Грудня 2017, 00:18
Не думаю, що Юлю хтось з нинішньої влади "щемитиме", оскільки це одразу її робитиме святою у політичному сенсі. Підтвердженням цьому є той факт, що прорив кордону у компанії Міхуїла Саакашвілі для Юлі визнали - вітром понесло і без злого умислу. Та й нема у цьому потреби, адже Юля поступово перетворюється на стару буркотливу політичну бабцю - "онуки та їх батьки" вічно щось роблять не так, поводяться не зовсім чемно і т.п. Заходи можуть розпочати у тому випадку, коли вона справді стане реально загрожувати молодому політичному "прайду", а до цього беззуба бабця най бурчить собі, така вже у неї роля...)) А щодо компри, то тут до ворожки ходити не треба, теки таких матеріалів різної свіжості у відповідних конторах завше становлять певну ціну та токсичність для "піддослідних", навіть для витрачання дорогоцінного часу в доказах, що ти не верблюд, а щонайменше "трепетная лань" ))
23 Грудня 2017, 12:30
Юлю разом з Михою в колонію треба,а не в президенти
28 Січня 2018, 19:19
Пройшли часи коли Юля перемагала.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром