«Герої, які тримають небо, – назавжди в нашій пам'яті» – Ольга Ващук.

11 Квітня 2022, 14:44
Ольга Ващук 1013
Ольга Ващук

Звернення начальниці Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольги Ващук.

Звернення публікується на сайті Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Текст звернення публікуємо без змін:

«1 квітня світова спільнота вшановує пам'ять в'язнів нацистських концтаборів. За історичними даними, з 1933-го по 1945-й через них пройшло близько 20 мільйонів осіб із 30 країн світу, при цьому кожен п'ятий в'язень був дитиною. Здавалося б, такі жорстокі сторінки історії, злочини проти людяності залишилися в минулому та неможливі в нинішній час.

2022 рік. Жахає антилюдське нутро російського "звіра", який вдерся на нашу землю, щоб вбивати, руйнувати, катувати, гвалтувати, красти, знущатися.

Немає виправдання, пояснення, прощення! Немає!

Зараз ворог деморалізований та виснажений. Як кажуть наші військові, не за горами ганебна поразка "другої" армії та крах злочинного режиму.

Це дає стимул і мотивацію працювати, максимально зосередивши зусилля в тилу задля підтримки та укріплення фронту. Не зупиняймося!

Повірте, наші воїни понад усе цінують щирість та допомогу. Сьогодні під час ранкової розмови вони сповістили хорошу звістку – кордон у межах району цілий, ситуація стабільна та контрольована. Спасибі вам, хлопці, за те, що тримаєте бойовий дух!

А Герої, які тримають небо, – назавжди в нашій пам'яті. Біль втрат посилює жагу до перемоги.

І щоб там не говорили із ворожого "зомбоящика", санкції діють, противник – на межі знищення, українська армія – міцна, наш народ – єдиний, за нами – правда, з нами Бог!

Україна переможе!»

Читайте також«Яким би складним не видався шлях попереду, ми здолаємо його разом!» – Ольга Ващук

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024